one tree hill

"dom gör något som är ovanligt att se i någon som är i vår ålder
faktist är det mycket ovanligt att se i någon.
dom ger deras hjärtan till varandra.
ovillkorligt.
och det är vad sann kärlek verkligen är.
det är inte sago livet som aldrig känner smärta.
utan det är två själar som möter det tillsammans.
och uppnår det med villkorslös kärlek."

i dont wanna miss a thing

den bästa låten, jag älskar den!

Jag mår inge bra, tiden står till lika så hjärnan. Hjärtat har slutat bulta. Jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Imorn kväll behöver jag en FEST! men mina underbara vänner, de kanske kan få mig på bra humör igen, få mig tro att det finns något kvar, jag älskar er!

Finns inget mer att skriva, hare!

over and out

tigern

maja, årets tiger. ja vad säger man, ett år till.

km var i helgen, grymt roligt. roligast var nog att knäppa kort med nya kameran ändå, inte bara jag som tyckte det. prata i telefon var oxå ganska bra, för en gång skull liksom. slutade med seger i singel iaf, årets tiger. dubbeln ska vi inte prata om, usch! förlorade över wille och stefan, affe sa att jag borde skämmas, tack för den.

var uppe lääänge inatt, får inte skylla på nån annan så det är väl mitt fel det då, hehe. sen vare nån som ringde mig oxå, aja. jag somnade till slut iaf, och mamma väckte mig halv 8, bara att kasta sig upp, skulle åka om en halvtimme, så det var inge sängdragning som gällde. spelade kl 9, det gick skit! sen kollade jag på lite matcher och sen duschade jag i evigheter och snackade med erika, underbar tjej alltså! hon var även här igår kväll för att snacka med mig, massa killsnack. det hjälpte!

Idag pratade jag och johan igen:D:D ingen vet hur glad jag är! det är början på något nytt, yess! fan vad jag inte ska sabba det här nu alltså!
och idag har jag även sett en sjukt fin bild, kanske berodde på vem som var på den oxå men aa, hunken!

Nu ska jag väl inte göra så mkt mer än att prata med elin om nyår och så, så hare bra!

over and out

juldagen

första juldagen som det inte bjuds på massor med mat, chokladpudding och massa släkt, den är inte hos farmor.

ja, första juldagen jag inte firar hos farmor&farfar, känns konstigt, känns inte som jul. Men vi klarade väl oss ganska bra ändå, mamma gjode underbar lax. wille fick nytt wii spel igår, så jag satt två om inte fler timmar framför det och, ja vad säger man, jag är bättre än bror min, hehe. har suttit ganska mkt framför datan oxå, har inte funnits något annat att göra, tyvärr.

Imorn ska jag in och inskaffa mig en systemkamera, rea på elgiganten. så den kostar bara 2999kr typ. bra pris för mig det!

aa. det där skrev jag igår, men det kom inte in:O så, idag har iaf köpt kameran, grymt nöjd! den passar mig perfekt!
har varit ut och gått med mina bröder idag oxå, skönt vare! sen har jag inte gjort mkt mer, lr jo ätit JULBORD, gött! sen efterrätt, oxå super!
Nu kollar jag på körslaget, med datan i knät, trevligt. Imorn är KM, inge taggad alls. jag har ont i svanskotan och armen sen min vurpa på julafton. den ska vi inte prata om, så fult som det var. amen jag bjuder iaf på mig själ ibland, det är ju bra.
Näe nu orkar jag inte skriva mer. så hare bra! 

over and out 

julen

julgranen är uppe och ischokladen lagad, ja imorn är det julafton.

min dåliga julstämmning har varit även i år, har inte den rätta än. men lite bättre är det ju nu, när allt är fixat. och resten kommer väl imorn när vi klär oss och går till farmor där all släkt och mat väntar.

idag har jag städat lite med mamma, det gick ganska fort så sen kunde jag bara tat lungt och spela lite wii med mina bröder, tråkigt att behöva säga det här wille men du är världelös på det där! haha.
sen tog jag ner my's data och satte mig vid den och titta runt lite, sen har jag ätit och sånt som man gör varje dag, hehe.
tiden har gått så sakta..
varför går tiden alltid så sakta dan innan julafton? det är nåt jag skulle villa ha svar på iaf!
snart ska jag upp och hänga upp julstrumpan sen kolla lite på tv, måste nog sitta nere för uppe ska de kolla på Bingolotto. min 11:åriga lillebrors älsklingprogram, ja det och antikrundan är de bästa brukar han säga. han är som en gammal gubbe, min bror. tur att han är söt, ibland.

Nu så här i juletid vill man ju tillbringa så mkt tid med familjen och de närmsta vänner som man kan. då är det jobbigt att veta att johan inte vill prata med mig, men jag har ingen att skylla mer än mig själv. men att iaf kunna säga att han ska ha en trevlig jul skulle jag villa göra, men det kan jag inte. fan ta mig själv alltså! det jag önskar mig av tomten i år är att jag ska bli en bättre människa så johan kan förlåta mig!
men jag önskar mig även att alla de som har förlorat någon de har stått nära ska ha en trevlig jul. jsg förstår att det är svårt just med första julen, men den måste iaf genomföras, det kommer nog kännas bättre efteråt.

aja, nu vart det ett långt inlägg.
Hoppas ni alla får en riktigt trevlig jul, så hörs vi!

GODJUL

over and out


a moment like this

idag har jag klippt mig, äntligen det! Nöjd är jag väl oxå, kan jag säga. Sprang även ner på stan efter och köpte den sista julklappen, skönt! Lr vet inte riktigt om det är den sista, kanske blir lite påökning av den. jag får se.
Nu sitter jag här, fast jag egentligen ska vara och sälja lotter på konsum, men det är för kallt ute tkr jag. så pappa står där ist. hehe.
Jag sitter och väntar på min bror oxå, snart kommer han hem! ska bli så skönt att ha han här omkring, hihi. Mysan kom ju i torsdag så nu är det snart full fart här. Och tessan med familjen kommer på fredag tror jag, det betyder hemskt mt folk hemma. och jag måste lämna ifrån mig rummet mitt, trist! men sånt man gör för att alla ska vara hemma samtidigt!

livet leker lite med mig nu, allt går så fort, tyckte nyss jag var på klassresa i Idre. jag hinner inte med allt jag skulle villa. sen finns det annat som besvärar mig just nu, inget jag tänker skriva här. jag vill bara kunna lite på dig fullt ut. och det vet du, men ändå sa du nåt sånt där. aja, inget jag skulle ta här vare, hehe.

Näe nu ska jag kika lite på bdb och facebook, sen äta tacos, mummms! och sen kommer bror min.
Hare bra!

over and out

städning

idag har jag, maja westberg städat hela mitt rum och toan nere. det är bra gjort! hehe.
jag har även hunnit med att träna i 2 tim. spelade bara dubblar, var inte så många där. vann även en singel mot wille. hehe svårt det.

imorn blire klippning, ett tag sen nu det. innan tänkte jag hinna gå lite på stan oxå, har inte hittat alla julklappar än, vilket jag måste, snart julafton ju. känns inte som så, fast nu faller snön på backen igen iaf, lite julstämmning kanske man kan få då. kul med jul, alla klappar och så. men tänker även på hur min vän har det, för honom är det inte en lika rolig jul i år. men men, nu äre parlamentet, och björn är med, så jag tänkte kolla lite. han är så skön, björn!
Men hare bra!

over and out

julhandling

igår kväll var vi hos albin, kom hem vid 2. så det vart inge Gävle idag utan stan ist. vi lyckades sova över första bussen så vi tog 11:50 bussen ist.
dollar var våran räddning idag, när vi handlade julklappar. har köpt till mamma,wille och my nu. Felix och pappa köper jag till på måndag, måste försöka hitta något till crister och tessan då oxå. där rök alla mina pengar iaf. jag som hade ganska mkt för en gång skull. aja, får väl lite i julklapp hoppas ja.

nu har jag lite tråkigt för jens gick och åt, så ingen att cama med. och felix är barnvakt. elin är i skogen. alla har lämnat mig. trist!
näe nu har jag inget mer att skriva, ska kolla lite på youtube tänkte jag.
hare bra!

grattis albin på 15:års dagen!

over and out


volleyboll

dagen alla väntat på är här, äntligen!
sista dagen i skolan, volleyboll på förmiddagen, betyg på eftermiddagen och avslutning på kvällen.

volleybollen var sjukt kul! våra kläder var något utöver det vanliga, hehe. bilder kommer upp på bdb så fort som möjligt.
kom trea, hur bra är inte det för att vara oss liksom. hehe.

betygen var väl inge vidare men skönt att veta vad man ska fixa i slutet nu.
nu har jag nyss kollat vad jag ska ha. nu ska jag börja fixa mig, ska vara i kyrkan om en timme, bråttom!!
Men hare bra!

over and out


gothia

mitt eget, för en gångs skull.

jag sitter och kollar lite på kort sen gothia och jag saknar det! vad mycket vi hann med på en vecka alltså. haha! det finns så mycket att skratta åt!

idag var jag iaf hemma, vaknade med ont i halsen och var så trött så jag gik och la mig igen. vaknade halv 2 av att mamma väckte mig. dags att kliva upp. åt lite sen har jag bara suttit framför tven och tagit det lugnt. vilket har varit skönt.
Imorn blire skola, ska faktiskt bli lite roligt, ska träna i kyrkan med kören och så. sen geografiprov, inte lika roligt men men, det ska göras.

nu ska jag kika vidare på tven, så hare bra!

over and out

hjotronsylt

like always, its my boyfriend.

eftersom jag inte skrivit något på hela helgen tänkte jag bjuda på lite smaskigt info om hur min helg varit i storstaden.

Fredag:
Lucia i kyrkan, jag kom lite sent men bättre sent än aldrig. hehe. sen vare fika nere på skolan. hann även gå på musiken innan min mor kom och skjutsade mig till kiosken. Väntade där ett tag på bussen som tog mig till stan och felix. gick hem till han och han laddade hem nån låt och fick lite pengar. sen fick vi skjuts ner till stationen. på perrongen(?) träffade vi peter och julia, de som vi skulle ha åkt med. tåget kom och allt sånt där. men vi höll på att få hoppa av i söderhamn. pärs fel där som sa att vi kunde åka på två barnbiljetter utan att behöva visa vuxanbiljetten. peter försökte hjälpa oss genom att säga att han var våran vuxen men då hade han helt plötsligt tre barn, vilket man inte får. men då kom han på att han hade pärs biljetter med sig, som tur var. så det fixade sig. roligt att få hoppa av i söderhamn menar ja.
vi hade lite roligt sällskap på tåget av några norrlänningar som hade druckit lite för mkt kanske. hehe.
När vi kommit ner till stockholm gick vi och åt på donken, tog tunnelbanan till slussen där vi träffade christine, sen nästa tunnelbana vidare till Hammarbyhöjden. Där vi har bott under helgen. Vi åt lite chips och tog det lugnt där tills det var dags att börja vandra mot globen. 

Regn, regn och ännu mer regn. vi var inte annat än blöt när vi kom fram. vi behövde inte köa alls nå länge, utan det gick väldigt fort, vilket var skönt! inte svårt att hitta våra platser hade vi heller, och inte hade vi dåliga platser heller. robin bengtssons familj nedanför oss var inte helt fel. och vi såg scenen perfekt! allt var mkt bätter live kan jag säga! de utslagna idolerna sjöng i pauserna och ja, allt var perfekt! 
Alex ringde och vi leta efter dom ett jävla bra tag, på fel sida. hehe. men vi hitta dem tillslut. och lite senare kom de och hälsa på oss, på våra bra platser. hehe. alex skaka, så jag fick knäppa kort på robins pappa åt na. sen i den långa reklamen sprang vi iväg för att köpa mig en tröja och sjunga lite kareoke. men vart bara en tröja, sen gick vi tillbaka. utifall robin var där. hehe. efter allt var slut gick vi tillbaka hem till christine och kollade lite på tv, innan vi somnade. 

Lördag: 
Vi klev upp runt en 11 och åt lite frukost och pratade med syster min, som vi skulle träffa inne i stan. vid 1 kom vi in, och gick runt lite medans vi vänta på syrran. ca halv 2 kom hon och vi fortsatta att gå runt lite med henne, handla kläder, kollade på granen inne på NK, grym fint! såg prins carl - philip och tony irving. vi tog oss lite mat på donken, igen. sen hade klockan redan blivit halv 4 och tessan måsta åka vidare. så vi sa hejdå till henne. pch felix ringde isabelle ist. vi gick ner på plattan och väntade. alex ringde så vi pratade ett tag innan isbelle kom. 
när hon kommit gick vi runt ännu mer på stan, tog en fika. satt och snacka typ en timme, innan det var dags för oss att dra hem mot christine igen. när vi kommit dit åt vi lite mat, sen kollade vi på tv hela kvällen. dansbandskampen, kan vara det sämsta jag sätt!! hehe, men dagissnuten var riktigt bra! vi somnade väl runt en 2-3. 

Söndag: 
Vi klev upp runt en 11, jag duschade sen åt vi lite frukost. sen var det dags att ta tunnelbanan till centralen och sen sätta oss på tåget på väg hem. köpte oss lite godis innan vi klev på oxå. som tur var, vart det inget strul med biljetterna på vägen hem. hemresan gick fort tycker jag! hra nu märkt att jag har glömt tyskan på tåget, satt och läste den och la ifrån mig den och nu är den inte med i väskorna hem, smart! kl 3 var vi i hudik, kvart över gick min buss hem. skönt att komma hem och få lägga sig och vila lite. var så trött. 

helgen har varit helt jävla underbar! Tack, felix!

Nu ska jag nog sova snart, känner mig väldigt trött! 
Men ni får ha det så bra!

over and out

  


aprikosmarmelad

min pojkvän kan nästan skriva hela bloggen snart, hehe.

dagen har varit lång och trög. gick på svensk/engelskan och gjorde en krönika som jag lämnade in till anders. Lucy sa att jag inte hade jobbat något så hon gav mig tre jävla sidor att översätta under helgen, skit kul! men birgitta sa till na att jag hade jobbat, satt ju till och med vid ett eget bord för att jobba. men näe, här kör vi hata maja stilen som vanligt!
så nu måste jag läsa och översätta tre sidor på tyska i helgen, fuck it! 
eh skitsamma, det ska inte förstöra min underbara helg ändå! 

imorn har vi sovmorgon tills vi ska vara i kyrkan halv 9, lucia, lite smådrygt att kolla men vafan, hoppas nån gör bort sig. hehe, skulle vara roligt. sen går vi ner till skolan och fikar, därför jag är där! sen hoppas jag klockan är runt 11 för då drar jag till bussen. kl 1 går tåget från stan, framme vid halv 4 i sthlm. jag är så peppad!! 
Nu ska jag överraska felix och berätta vart vi ska sitta i globen, Sektion A, läktare A9 och rad 3. det trodde du inte jag skulle komma ihåg. 

Nu är jag trött och har ont i knäna efter träningen så jag ska packa sen sova! 
Kanske inte blir någon uppdatering här under helgen men det kommer, förstår att du kommer få det svårt albin. hehe. 
Ha en bra helg, men min kan ni inte slå. HAHA

over and out  


ny design

tack elin för hjälpen med designen, fattar ju inget sånt där jag.

idag har varit en ganska så bra dag, matte provet gick bra, VG. har även börjat med teknikrapporten, den är typ klar. asienprovet imorn kan jag ju lika gärna skita i, men jag kan väl det för g iaf. imorn måste jag göra klart min krönika, så bajs på träningen om jag inte hinner skriva klart krönikan innan.

jag är glad nu, det blir idolfinal och sthlm med min bästa! det var osäkert ett tag men det ordnade sig som tur var!
och hinner jag klart med krönikan och rapporten imorn så behöver jag inte plugga nå mer innan jullovet. eller jo bara till att pricka ut 15 länder i asien, ganska lätt hoppas ja.
Nästa vecka blir bra, härligt lugn!
Måndag - baka på tyskan och bilkörning.
Tisdag - asien.
Torsdan - volleyboll turnering. sjukt kul skare bli!!

men nu ska jag plugga lite till sen kolla med mor min om en sak, och berätta att det blir final.
så hare bra!

over and out

lingonsylt

även en briljant idé av min pojkvän, men han är söt.

Min dag har flugit på snabbt idag. Började med matte diagnos, jag och jesper var så duktiga(host), att vi inte gjorde hela. Efter matten var det teknik, bilen. Grymt kul det är alltså, kanske mest för att vi har fått bilden att rulla. idag har vi till och med färgat den med tejp. silver vart det. vi kommer vinna design iaf, nåt som är säkert. hehe. jag och linda har fått värsta idérna nu. ska verkligen bli skit kul att fortsätta bygga på den imorgon. 
Jag och linda redovisade även tyskan idag, VG++. ja jag är sjukt nöjd. Vi fick även fortsätta i kalendern, som är på tyska. snart är nog hela rummet fyllt med våra bilder. haha. 
hade även möte med syven och mamma idag, om gymnasiet. jag kan verkligen inte bestämma mig, samhälle lr teknik, det är frågan!

När jag kom hem möttes jag av att badmintontidningen hade kommit, så jag lästa den samtidigt som jag fikade lite. Sen var det dags för one tree hill. Sen stod pappa och stampa i dörrren, dags att åka på träning. Man undrar hur vissa barn kan vara så otroligt jobbiga. men jag klarade mig. David var där så vi skrattade lite och så, roligt! 

Jag har även bara 5 (6) grejer kvar som ska in den här veckan, klar med 4 saker alltså. Ganska bra ändå. 
Vill bara göra klart allt nu så jag kan känna lite sug för fredag!
Näe, nu ska jag läsa lite om Asien, har inte mkt annat att göra, för en gång skull. 
så hare bra! 

over and out 

Äppelmos

min oerhört snälla pojkvän sa att jag skulle skriva äppelmos som rubrik, så vad gör jag inte för honom.

lääänge sen jag skrev igen nu, ska försöka ändra på det, Igen. skolan kan verkligen ta sig! det är så mkt vi ska göra och jag orkar inte längre, bryter snart ihop. fick g+ på senaste so provet, så nu har jag sänkt mig, skiiiit!
för dem som inte vet om vad det är som ska göras denna vecka så kan jag skriva upp det, för jag har koll.

Måndag - Noprodukten
Tisdag - Engelska och tyska redovisning
Onsdag - Matteprov, Teknikrapporten, idrottsuppgiften
Torsdag - Asienprov.

Känns som om jag kommer dö, helt seriöst! och fick nyss veta att det inte är någon träning imorn.
men jag har något att se framemot i alla fall och det är sthlm en hel helg med den bästa!
idolfinalen, hotellfrukost, träffa syster och bara mysa känns inte bara lite underbart just nu!

för övrigt är det "bråk" i klassen, ett töntigt bråk som inte är något bråk. jag blir anklagad för precis allt men helt seriöst så bryr jag mig inte ett enda skit. jag har dem som bryr sig och som inte måste klaga på någon annan bara för att de själva har problem. haha.

Näe, nu ska jag mysa vidare med min pojkvän, som jag gjort hela dagen.
Hare bra, så skriver jag något imorn kanske.

over and out


RSS 2.0