jag ska sakna dig imorgon


weheartit

förra veckan var stressig, uppsats och test hit och träningar dit. när helgen äntligen kom behövde jag vila men nu så här kvart över 11, sista dagen på helgen inser jag att jag spenderat HELA helgen på glysis. men inte skadar det, trevligt umgänge är det som gör mina helger bra!


det finns dom som har åkt till månen


jag saknar den där tiden, fysatan vilken oskyldig tjej. men kanske inte riktigt så oskyldig som hon ser ut, men ändå så oskyldig. en blond elin och en råttfärgad maja, inte riktigt som det är nu alltså. en sväng tillbaka där bara för att få uppleva några saker igen och få ett sista minne, DET är just vad jag vill göra nu!


As life passing by I show you my heart


I tried to be perfect
But nothing was worth it
I don’t believe it makes me real
I thought it’d be easy
But no one believes me
I meant all the things I said

tjejen som sitter upp fastän hon börjar 8 imorn.. skoltrött är bara förnamnet, usch! låt denna vecka gå fort nu



som i en gammal sång där allt blir bra


åkte till Märran i fredags på lite klassfest, ojoj har sagt det förut och det är då inte sista gången, men vilken grym klass jag har! siick
igår kväll myste vi enångerstjejer hos mimmsan, the notebook och massa prat. sånna myskvällar är för underskattade! fler myskvällar vill jag se
somnade bredvid elin igår efter ett fint fyllesamtal. imorse efter vi vaknat chillade vi lite innan elin tog bussen mot staden och lämnade mig vid datorn, där jag tyvärr har suttit hela jävla dagen. men äre söndag så äre faktiskt!


heartbreak warfare

jag skrev sist om att jag skulle ta tag i mitt liv vilket jag börjat med och det går framåt! det jag menar med "ta tag i mitt liv" är bla att jag ska träna mer, sköta skolan, sova mer, äta mer, mindre dataanvändning och mindre "festande". med det här hoppas jag att jag ska må bättre både fysiskt och physikiskt.
den här veckan har varit kämpig när jag har tränat mkt och inte fått den sömn jag behöver så då får huvudet lida, en ständig huvudvärk som jag försöker bota med alvedon varje dag. mamma sa något klokt om att det kanske är för att jag inte använder linserna/glasögonen, så idag skyndade jag i med linserna innan jag sprang upp till bussen. tyvärr har det inte hjälpt något alls men om jag använder dom dagligen kankse värken försvinner så småningom. mamma sa även något om nya glasögon och det skulle var riktigt skönt!

jag har varit tjejen som typ tar dagen som den kommer, men vad lönar det till egentligen om man inte mår bra? frågan jag ställde mig för någon dag sen när jag kände att nu är det dags att ändra på lite saker..



i gotta a feeling


(bild från umeå)

åkte en sväng till stockholm i helgen och spelade lite, gick över förväntan och det var riktigt kul! äntligen är känslan tillbaka, känslan av att villa spela och tävla mycket igen. det är dags jag tar tag i mitt liv igen. appropå det, så är det nu dags att välja allting inför mina tre år på gymnasiet. de lite läskiga är att de valen kommer bli avgörande för vad jag kommer göra resten av mitt liv. men just nu ser allt ganska ljust ut och jag tror detta kommer kunna bli riktigt bra!

efter att ha spenderat kvällen åt att plugga, träna småbarn, plugga och kollat på idrottsgalan är det nu dags att vandra mot sängen. gym imorn kl8, tur jag har en snäll pappa som skjutsar mig imorn!
livet blir vad man gör det




dont wanna wait on you

den här veckan har sprungit iväg men inte klagar jag på det för imorn är det äntligen helg! vilket betyder resa till stockholm. hört rykten om att jag och johanna ska få eget rum, det skulle inte sitta helt fel. hotellfrukost två dagar och såklart ganska mycket badmintonlir. det låter som en grym helg i mina öron!
kanske tessan och barnen kan svänga förbi hallen en stund oxå, vore pricken över i't!
wanna be loved by you


en sån där rubrik


enångersfjortisar 

inte varje dag man blir tagen på så här stort allvar. haha, inte heller varje dag man ser nåt så här roligt! ;) 
den som gjort den fina videon borde få smaka på tårta.. kastad i ansiktet :)




 


se på mig som du gjorde då



tankar fyller mitt huvud, åker huller om buller och fram och tillbaka. så nu lägger jag mig i sängen med hopp om att dessa tankar försvinner..


jag hör dom varje jävla dag

hej, nu tänkte jag skriva ett helt inlägg om mina vänner. på deras begäran. men sen kom jag på att det aldrig skulle kunna gå, för jag har inte så mycket att säga om dom. men okej, det är värt ett försök!


Det här är min vän mimmi, hon gillar att tävla om ja.. ALLT! hon tycker även det är roligt att få saker i sin mun..  jag brukar oftast inte villa vara närvarande när hon får som hon vill, men bilden är dock ett undantag. ja vad kan man mer säga om denna flicka? hmm. hon har ett väldigt udda skratt och har lite svårt för att prata. hon ska även boka en tid på sjukan för att kolla sin hörsel vilket jag tycker är på tiden. sen något jag skäms otroligt mycket för är att jag är släkt med denna tjej.. och har därför umgåts med henne större delen av mitt liv. vilket har gjort avtryck genom att mitt skratt inte heller är det bästa.. men det är sånt som händer! många undrar vad det är för fel på mimmi, men mitt svar blir nog.. de måste ha tappat henne när hon föddes...


det är är min vän elin, hon gillar tydligen oxå att få saker i munnen. dock inte lika mkt som mimmi. mitt första intryck av elin var kanske i 4:an eller senare när jag märkte att hon gick i min klass. jag hade inte märkt henne innan det, jag var tyvärr för upptagen av att sköta om mimmi. men när jag väl börja se den där lilla rosa tjejen som inte sa så mycket fall jag pladask i en vattenpöl, or not! näe men elin var som sagt en liten rosa tjej som inte sa så mkt, tyvärr har det ändras. nu får man aldrig tyst på na. man kan ju inte klaga på elins utseende och det har vi märkt genom åren, hon får killarna på rad efter sig. det är lite tråkigt att hon själv inte har alla hjärnceller i huvudet och förstår det.. förräns EFTER jag har berättat. elin hade ett tag problem med öronen hon oxå, men det var lätt fixat genom liite mindre sminkande. jadu, finns inte så mycket mer att säga om denna brud mer än att jag får frågor även vad det är för fel på henne.. och mitt svar brukar då bli hon bor mitt ute i ingenstans.. det förklarar en hel del!


det här inlägget är 100 % seriöst..


ta er nån stansss

JAG HATAR XTRAFIK OCH DERAS JÄVLA DÅLIGA BUSSTIDER, nåt fel att ha en buss i timmen?! åhhh
kul att man missar busshelvete med 7 jävla minuter och då är man fast i stan två timmar.
TUR säger jag då att man har papper som ställer upp, pär skjutsar oss till igge sen hämtar pappa oss där, TACK!
näe, nu ska jag ta och lugna ner mig lite och platta håret! tjarå

fisförnämaaa

små barn tänker lite tokigt..

om spermier från pappan inte träffar mammans ägg blir det bara vanlig omelett av det. mikael 6 år
när man gifter sig får man inte skratta. och så får man inte säga nej heller. cathrine 5 år
man kan inte rå för hur man ser ut. det får gud ta på sig skulden för. hassan 6 år

visste du att cocacola från början var tänkt som medicin mot bland annat huvudvärk? det visste då iaf inte jag. men nu har man en ursäkt att dricka cola varje gång man har ont i huvudet, grymt sa grisen!

det börjar bli lite av en tradition att jag får dassboken i julstrumpan och nu tog jag tillfället i akt och läste lite ur den nya, därifrån jag hittat det ovan. ja nu tänker väl ni att man såklart läser dassboken på toan, men inte jag. tycker den är riktig rolig att läsa på kvällen så här. då somnar man med ett leende på läpparna. hihi, nu ska jag fortsätta läsa lite roliga historier sen sova. puss




love love love



kan vara sveriges sötaste tjej på bilden och jag kan vara sveriges konstigaste brud.. eller bara mänsklig, lurig fråga! lovet börjar lida mot sitt slut vilket är väldigt tråkigt med tanke på att jag varit sjuk mesta dels och därför spenderat mycket tid hemma i tvsoffan. blir inget seriespel i helgen, förjävla tråkigt! jag skulle ha behövt dom där matcherna inför nästa helg. MEN nu blir det istället bio med tjejerna på lördag vilket är efterlängtat och kan bli riktigt mysigt.
ja, nu har jag krånglat ihop ett inlägg fast jag inte har nått vettigt att säga. ska försöka bli lite bättre på det här att skriva igen, prooomise!


syskonkärlek på högsta nivå

idag har varit en såndär vanlig lovdag då man bara tar det lugnt, ligger i soffan och kollar på film. hur skönt som helst!
haha, måste nästan nämna att jag, 16 år bråkade med mysan, 20 år om tvdosan idag. det resulterade i näsblod och en sprucken nagel för min del, men jag lyckades ändå tillslut få dosan. hehe, man undrar ibland hur gamla vi egentligen är, men ack så roligt det kan bli. skrattade så jag grät när jag märkte att jag blödde från näsan, haha! synd att hon inte bor hemma jämt..



sometimes im a dick

maja funderar

* varför inser man saker man gjort fel, för sent?
- jag är en tjej som agerar innan jag tänker, för ofta. det resulterar ibland bra men ibland i ett helvette. just nu har jag handlat helt fel. just då kände jag att det var rätt, men nu? ett helvette. har jag otur förstörde jag allt med en mening. en enda mening kan ha sån stor betydelse, jag vet själv hur det känns. jag trodde att jag skulle må bättre efter och känna att nu är det dags att kunna gå vidare, eller nåt sånt. men jag kan inte, inte utan dig. utan dig som alltid finns där. du har hjälp mig mycket på sån kort tid, jag glömmer aldrig det!  i love you my dearfriend


hoppas bara det fortfarande betyder något..

i will follow



middagen med tjejerna blev riktigt bra. vilka jävla dundertjejer till vänner jag har alltså!
tyvärr så splittrades vi vid tolvslaget men det gjorde inte att kvällen slutade där. hittade lars, johan och olof på åhléns, häärliga killar! skrattade nästan oavbrutet. tillslut fixade dom efterfest och jag hängde på. johan var jätte gullig och fixade så de skulle få skjuts samtidigt som min buss skulle gå. väl på bussen blev det bestämt om ännu en efterfest hos mimmi. väl framme var det redan folk där och vi chillade tills klockan närmade sig 4 innan vi, jag och elin var dom sista som började gå hemåt. kan inte säga annat än att det var väldigt skönt att krypa ner under täcket halv 5.
vaknade 12 och kände ingen vidare lust att somna om. wille sparkade upp på konsum och köpte sista harry potter filmen. så 5 trötta tjejer och en kille myste ner sig i soffan och kollade på den otroligt tråkiga filmen. senare under dagen har jag bara chillat, kollat på bonden med mamma och mysan.

ja, det där var min nyårsafton plus lite av dagen idag för den som var intresserad.
men tänkte bara nämna att jag är jävligt lycklig lottad med så många riktigt bra vänner! men jag måste ändå lära mig skilja på vilka man kan lita på och inte. jag har vänner som följt mig hela min uppväxt, det är dom man ska vända sig till när man behöver svar! fast såklart finns det vänner som man fått under alla åren som är riktigt jävla bra! aja, det här leder ingen vart känner jag. men SKÅL för äkta vänner säger jag bara!


RSS 2.0