en sekund blir till år


weheartit

blev lite spel i sundsvall i helgen, dock gick det inte alls så bra. väl hemma i enånger idag käkade vi lite pizza och sen kom mimsan en sväng och snackade lite. SÅ underbart att ha vännerna nära! hur hade jag klarat att flytta? nu är det tydligen osfinal i hockey, kanske man ska kolla på den. första hockeymatchen detta os, hehe. insatt tjej!


i still havent found what im looking for

min söta lillebror skulle iväg och jobba på disco ikväll och jag kände att det var dags att fixa till han lite. finns dock inte mycket att göra på killar mer än håret, så det plattade jag och se så gölli han blev. haha, han har lite svårt att posa seriöst men tror nästan vi fick till ett kort tillslut







hur ska man älska någon som har älskat någon förut



idag är det fredag, veckan har sprungit fram. men det gör inte mig något, veckorna fram till sommarlovet kan gärna få springa fram bäst dom vill. tyvärr mår jag inte alls nå vidare bra, så det blir nog en lugn fredagkväll för att förhoppningsvis åka till sundsvall imorgon och tävla. näe, nu ska jag ta mig en alvedon och fortsätta kolla på lite tv.


you cant play on broken strings



slänger upp en bild på mina nya glases. jag har aldrig trivts i glasögon men nu äre faktiskt väldigt skönt att ha dom, slippa trycka in ett par linser eller att helt enkelt skita i det och knappt se ett skit. haha, så har det faktiskt varit ett tag nu. Förlåt elin men jag kan inte vänta tills imorn och se New moon, den finns nu på min dator och jag ska snart sätta igång den


25 februari


he he, köttbullemaja

Grattis Brorsan på 18års dagen!
se till att fixa det där körkortet nu! men inte riktigt säkert om jag vågar åka med dig. haha! love


se på mig som du gjorde då när jag var allt som du litade på

tro det eller ej men läxorna är gjorda, för ganska länge sen faktiskt. har hunnit kolla på ett oth avsnitt och sen även en film. my systers keeper, underbar film! jag är för pigg för att sova så här kör jag lite styrka med mig själv, missade ju gymmat i tisdags. ILLA! dags att fixa mig ett gymkort snart, får ta ett snack med farsan!
nej, tillbaka till armhävningarna nu sen blir det sängen


jag ska riva mina murar tills vi ser varann igen



jag funderar för mycket. det jag egentligen borde fundera på är mina läxor eller inte fundera utan verkligen göra dom. men var är orken? det får bli en sen kväll helt enkelt för nu orkar jag inte. one tree hill är på väg till min dator, det är sånt som gör en lycklig dagar som denna!


i still havent found what im looking for


weheartit

andra delen i mattenationella gjordes idag, hoppas innerligt att det gick bra! sen lyssnade vi på någon föreläsning om doping, ganska bra faktiskt. efter det fick vi sluta pga att vi inte hade någon lärare på NKn. hemma redan kvart över två, undeeerbart! NU chill innan träning!


just dance

tjejen sitter och försöker plugga matte vilket går förjävla trögt.. tur att spotify spelar väldigt bra musik!
efter skolan hängde jag med bäste vän på stan, lite ärenden, fika och några köp hann vi med innan vi fick skjuts hem. hemskt trevlig dag! hihi allt för att slippa plugga. kanske ska man städa lite? näe.. nu går jag för långt..





we were warned



kalla mig efter men har nyss kollat på 2012, och fysaatan vilken bra film. tårarna rann och det är tametusaaan en av de bästa filmer jag sett på länge! Nu har jag kryssat av en av mina filmer på "måstelistan" nästa är new moon. den laddas nog hem nu i veckan eftersom det aldrig verkar bli av med det andra alternativet



hold me and love me

Tog en lista från mysan så här på söndags eftermiddagen.

Nämn något som gjorde dig glad igår: george berömde mig och tyckte jag gjort ett väldigt bra jobb
Vad gjorde du kl 08 i morse? då var jag mitt i min sömn
Vad gjorde du för 15 min sedan? satt runt matbordet och skrattade med min familj
Det sista du sa högt? tänd lampan är du snäll (haha, till pappa när han kom in i mitt rum)
Det senaste någon sa till dig: kan du hänga tvätten?
Vad har du druckit idag? Cola 
Vad var det senaste du åt? Lax och potatis
Vad var det senaste du köpte? för egna pengar? måste varit godis..
Vad är det för färg på din ytterdörr? vit
Vad är det för väder hos dig nu? snö och lite mer snö, FÖR mycket snö helt enkelt
Godaste glassmaken? vanilj och choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Inte helt säker.. än..  
Drömmer du mardrömmar? Väldigt sällan men ibland kommer dom
Trivs du med ditt jobb? Jag har inget jobb, men det skulle behövas
Favoritklädsel?     mjukiskläder
Favoritlåt just nu? Fireflies - Owl city
Vad ser du om du tittar till höger? Den andra datan 
Vad gjorde dig glad senast? min lillebror, tro det eller ej
Vad ska du göra härnäst? gå och kissa, hihi
Humör just nu?
är fundersam ett humör? om inte så är jag nog ganska glad
Kläder just nu? mjukisbyxor, linne och adidas "jacka"
Sommarplaner? CHILLA, fotboll, umgås, stugan, sommarjobb
Hur många kuddar sover du med? ska helst vara runt 4 st
Morgon eller nattmänniska? haha, Nattmänniska 
Vad är viktigast för dig? Familjen och vännerna, sen idrotten (lik dig där mysan)
Är du kittlig? beror på vem som kittlar och vart, hehe
Snarkar du? nej, inte vad jag vet
Vad längtar du mest efter just nu?
Sommar! Hela familjen och han


lost my mind

tävlingen igår gick över förväntan och det blev faktiskt roligt! bjöd andra på skratt när jag inte ens kunde säga Kilafors en gång, men det är sånt som händer. tråkigt att dagen behövde sluta med ambulans bara.. det var väl det enda som man kan säga var dåligt, men inget vi kunde göra något åt.
på kvällen låg jag halv däckad i soffan framför melodifestivalen och sweet home alabama, för bra film!
Idag är det söndag, vilket betyder slappdag. skola imorgon, döda mig tack!




oh father



bilden säger det mesta, jag ska till anna ikväll med några brudar. sen vill jag ha sommar och den där brunheten igen! nu räcker det med snö, SOL och VÄRME åt folket!


someone please kill the pain

det här är INTE min dag!


i can see the pain in your eyes



skridsko åkningen med klassen gick väl såådär idag, jag bjöd då alla på ett gott skratt. det där är inte min grej men kul är det!  NU mår jag illa och har nackspärr och måste återgå till mitt plugg som har bildat en hög bredvid mig.


du känner inte mig


haha, bild från sandviken

 jag är mer skoltrött än vanligt och det är mycket som ska göras utanför skolan oxå, så mitt liv känns ganska stressigt just nu. nu ska jag ta mig lite fika sen sova, är förbannat trött!


håll i hatten



bilden är en väldigt fin webcamerabild som jag knäppte för 5 min sen för att visa tröjan jag fick av mamma i lördags. skolan idag var trött som alla andra måndagar, men som tur var gick dagen ganska snabbt. jag hatar att åka buss hem när man är hungrig och kissnödig vilket jag lyckas vara VARJE dag. nu ska jag slappa innan jag åker till george för att lotta tävling.



14 februari


weheartit

så var årets alla hjärtans dag här. själv tycker jag det är som vilken annan dag som helst. som fettisdag, same shit. eller aa, nästan iaf. men det kanske mest beror på att jag inte har någon att "fira" denna dag med, ingen att mysa med och ge geléhjärtan till. haha, men min dag kommer se ut som alla andra söndagar alltså väldigt slapp. kanske ska åka lite skridskor med pia och amanda ikväll, det skulle vara vädigt kul.


someone falls to pieces



hemma från linus nu, blev melodifestivalen och os kikning. turligt nog överlevde jag hemvägen! mimmi körde mig på sparken hade kunnat sluta hur som helst. is blandat med asfalt på vägen= inte det bästa föret. eftersom hon ska svänga av mitt i backen och jag ska fortsätta rakt fram kan det vara svårt att stanna, men efter vi slirat runt och jag nästan ramlat av fick vi stopp. haha, får mig alltid ett gott skratt med den tjejen! :)


trying to make a move just to stay in the game


foto&redigering: jag

har varit in till stan med familjen en sväng på förmiddagen. var meningen att jag bara skulle testa glasögon men fick med mig lite annat hem oxå, kanske slänger upp nån bild på det senare. nu väntar jag på att klockan ska ticka lite fortare och närma sig 8 för då vandrar jag iväg mot linus där vi ska kika på OS. 
synd att invigningen var kl 03 imorse, så länge orkade jag inte vara uppe men hann se lite på när dom gick innan vi drog till stan idag istället, fan va mäktigt! skulle inte skada att göra nåt sånt, vilken jävla kick man skulle få. nä, nu ska jag sluta drömma och återgå

time after time



blev en hetsbild på vad jag nyss åt, nu sitter jag här med en chipspåse och cola framför tven. freeedagsmys! har underskattat sånna hära hemma kvällar alltså. näe, nu ska jag fortsätta myysa. hoppas ni har en bra fredagskväll.


overdosing with you


dags för mys snart tjejer!


just hemkommen från träning i iggesund. nu är jag väldigt trött men måste läsa lite på någon powerpoint för vi har tydligen läxförhör i NK imorn, eller så får det helt enkelt gå som det går för nu behöver jag få sömn! börjar 8 imorgon och slutar halv 5, sen är det helg såå efterlängtat!!


do you wanna die happy


foto: jag

kvällen lider mot sitt slut och jag har hunnit med att kolla på oth avsnittet och det var riktigt bra! jag har även sett på Vinterspelen och det var inte sista gången, jag älskar nog Gunde liite. nu borde jag nog träna lite engelska men det har siggan i skåpet, så det får gå som det går helt enkelt. sen har vi tydligen NK tills på fredag men det får jag titta lite på imorn innan träningen. jag vill helst ha lov nu, skulle vara väldigt skönt!


love me to pieces



min kväll är räddad! ett oth avsnitt är påväg till min dator. nu fattas bara lite glass och trocadero, vilket båda är väldigt lätt att fixa. underbart


här står man som ett fån studsar upp och ner


weheartit

jag inser att även hur mycket jag pluggar av den där tyskan så är det INGET som fastnar, jag ger snart upp! jag behöver glass, NU! vet att det finns i frysen och där kommer det inte vara kvar länge till, hehe.

(och ja, designen är ändrad. eller helt borta? kallat vad du vill)

här står vi du och jag



sitter med tyska böckerna i högsta hugg och nya glasögonen på mig, såhär kommer jag nog sitta stor del av kvällen. SKITtyska! åhhhhh


meet me halfway



weheartit

sitter här stel som en pinne och trött sen gårdagen. spelet gick väl sådär med tanke på att jag fortfarande är lite halvsjuk. fick skjuts av urban hem redan vid halv7 så var hemma runt 9. jag och erika var helt slut så vi slängde oss i tvsoffan och kikade på film med popcorn och väldigt mycket godis.  hon åkte hem ganska tidigt för hon skulle tillbaka till sandviken idag. jag lyckades hålla mig vaken tills klockan var runt 1 - halv 2 innan jag somnade. men min sömn inatt har inte alls varit den bästa, har vaknat flera gånger, vet inte vad som är felet.. nu ska jag vänta på att klockan blir 20 så jag får skratta lite!


love is my drug


nu är det dags för lite kvällsfika innan jag vandrar mot sängen för imorgon ska jag vara färdig att åka redan klockan sju. det är lite för tidigt i min värld, men bara att göra det bästa av det. ska försöka sova i bilen, vilket jag brukar ha väldigt svårt för men det är helt klart värt ett försök! känner att morgondagen kommer bjuda på många skratt och det är hur bra som helst.  som det ser ut nu stannar jag även över natten, det här kan bli ganska bra ändå :) puss


even if we're apart i'll always be with you.


bill&bull.

elin ringde mig nyss och det var just vad sjuka jag behövde. skratta och prata av sig. tyvärr kan jag inte följa henne ikväll till pia på middag vilket är förjävla tråkigt. för imorn kallar sandviken och tävling och om jag ska vara med måste jag spendera kvällen hemma, enligt min moder. jag klandrar henne inte men den här kvällen villa jag inte missa. menmen, thats life!
nu ska jag ta en dusch och sen försöka få något i magen!


jag fick ett svar ett rakt besked

hur kul är det att vakna med en svidande hals två dagar irad sådär? inge kul alls kan jag berätta! sen att huvudet och febern oxå lurar är bara bajs. och hur kul är det att jag har tyska prov och en redovisning imorgon som jag inte har något hemma till? jag blir bara så jävla less.. inte mycket som går min väg den här veckan.
NU klarar inte mitt huvud av att sitta här så får ta någon alvedon och laga lite mat åt wille. hörshej

RSS 2.0