glans över vita skogar

en väldigt trött tjej lyssnar på julmusik och äter lussekatt för det är ju trots allt första advent idag.
gårkvällen var riktigt kul, bilder säger mer än tusen ord:











nej, det här var alldess för långsamt. de andra bilderna får pryda facebook!


eik-skiiiva!

I GOTTA A FEELING THAT TONIGHT GONNA BE A GOOD NIGHT!!
I GOTTA A FEELING THAT TONIGHT GONNA BE A GOOD NIGHT!!


the door into my life

har myst i soffan ikväll med mysan, astrid, linkan och hanna. åt tacos framför idol och sen skrattat en hel del. mysig fredagskväll med andra ord! nu tänkte jag sova lite, träning kl9 imornbitti sen kanske jag följer med mysan till farmor och hjälper till med lite julpynt. sen kommer det folk, det vankas fest!
glaad tjej

who you are without me

har fixat nytt racket, massa kläder och skor fixar jag inom denna månad. häärligt! träningen gick förövrigt ganska bra, skönt att träna! vem är det som har tyska kl8 sovmrogon till 1 imorn dååå, jo sp09c.
och imorn är det fredag = heeeelg! lördag eikskiva med förfest at westbergs, kan bli bra kan bli bäst!
glaaad tjej som somnar sööött ikväll!


all we ever do is to say goodbye

önskar jag hade en mattehjärna som man bara kunde slå igång imorgon runt 12-1 tiden. i mitt huvud blandas allt bara om hullerombuller. imorn kväll kommer iaf mysan hem och snart är det fredag då åker resten bort och vi får huset för oss själva hela helgen. förfest med laget på lördag, börjar småtagga lite!


sweeet sister of mine



"Med henne kan du dela
både sorg och skratt...
En syster är en gåva
- en ovärderlig skatt."

Jag kan stolt säga att min syster är min förebild, för det är inte allas systrar som spelar elitserien. men det är inte enbart därför hon är min förebild. jag kan alltid se upp till henne, då jag behöver henne finns hon alltid där och lyssnar på sitt sätt. även fast jag kanske inte alltid visar det så.. så älskar jag dig


du får mig att le som ingen annan

När du har en dålig dag och känner dig nere, tänk då på att:

* Det finns minst två personer här i världen som du skulle kunna dö för
* Minst 15 personer älskar dig på något sätt
* Det enda skälet till att någon hatar dig är att han eller hon skulle villa vara som du
* Ett leende från dig kan göra någon annan glad, till och med någon som inte gillar dig
* Varje kväll finns det någon som tänker på dig innan han eller hon somnar
* Du betyder allt för någon
* Du är speciell och unik
* Någon, som du inte ens vet existerar, gillar dig
* Även om du gör ditt livs misstag så kommer något gott ur det
* När du tror att världen har vänt sig emot dig, titta en gång till
* Kom alltid ihåg de komplimanger du fått. Glöm alla förolämpningar

Nu ska jag somna till melissa horn för imorn vankas det skola, men jag är inte bitter, sp09c gör mina dagar!

när tiden flytt och åren gått

kvällen igår var ganska så kul, träffade isabel var länge sen sist, så kul att umgås med den tjejen! delade säng med elin sen "imorse" tog vi med mimmi på en vända runt byn. åkte till Hög för att fira per och äta lite godmat. åkte förbi Hemmakväll på vägen hem och hyrde twilight. så ikväll har jag suttit i min obekväma soffa och kollat på twilight och nån tvfilm, förvånads värt inte själv. hehe
Nu ska jag krypa ner under tecket, sweet


when we walk in fields of gold

i mitt huvud rör det sig bara massa plugg och har gjort några dagar. imorn är det äntligen fredag, den kommer spenderas med älskade sp09c. mer kommer inte ur mig idag, mer än att jag längtar till jul nu! hela familjen samlad


tears in heaven



när jag försökte skriva nånting här nyss så förstod jag just varför jag trivs så bra på en badminton hall. där är det ingen som säger att jag är dålig, jobbig osv. jag får bara höra bra saker eller peppande saker som gör mig glad och får mig att fortsätta kämpa. medans utanför hallen får man höra saker som bara gör en fundersam och missnöjd med sig själv. innan det här fortsätter i en lång text, så ska jag sluta och säga vad albin och esther sa; "Maja, du bor ju nästan i en gymnastikhall" och jag kan bara svara, om det ändå vore så väl.


vissa stunder kan det kännas ensamt fast jag har så många runt omkring mig.


det finns inget att göra, jag har sovit hela dagen


bild sen umeå

DM slutade med ett brons, ett silver och tre guld. sov 4 timmar inatt så nu är det snart dags att krypa ner i sängen så jag orkar upp till skolan imorn.

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det


Melissa Horn - En famn för mig


there are many things that i want to say to you



jag är inte skapt för att kunna tyska så enkelt är det!
drickan som ligger där bland alla mina tyska saker åkte pappa nyss och köpte åt mig, han ser hur jag liiider.. ingen träning för jag verkligen inte kan få den där skiten i huvet. GE MIG HELG

DM spelas som vanligt på två dagar vilket gör att jag måste åka in till stan för att spela två matcher på lördag, 15:50 och 17:55.
näe, nu måste jag väl återgå till högen med böcker..


the moment that I


en sån här fin sak hamnade i mina händer idag, helt oväntat egentligen. var på väg hem från skolan som vilken dag som helst när pappa ringer och säger att visst kan han följa och kolla på mobil idag. så jag byter buss i iggesund, går till sötjullan och myser lite med henne för att senare möta pappa nere på stan. och där var vi klar på tio min och jag åker hem med en ny mobil i handen. hihi, söt pappsen kan vara ibland!


om ni ändå bodde liiite närmare



om ni någon kännt att ni tycker om någon så mycket så man saknar den nästa sekund den lämnat en, så vet ni hur jag känner mig.. varje gång min syster bestämmer sig för att ta barnen och åka hem igen.
men nu var det riktigt jävla länge sen dom var här och jag saknar dom, vill bara krama om emma och ge henne en puss på pannan.

livet rullar på och jag njuter av varje sekund med mina underbara vänner

if i have you here


kan man bli bättre än bäst? ja om man heter zlatan är allt möjligt!
jag skulle villa ha lite av hans kaxighet, allt skulle flyta lite bättre då känns det som.
nu ska jag krypa ner under täcket och fundera lite över livet, kan vara väldigt skönt att fundera ibland.
grubbelmaja


jag kan ha räknat sekunderna som gick

lördag: seriespelet gick väl inte så bra för min del, men det var väntat. stressade som satan iväg till pelle och sen vidare till galan. när den var slut drog vi vidare till Tora och sen när de andra gick till krogen träffade vi emil och var lite social med honom tills bussen tog oss hemåt igen. hemma vid 1.

söndag: mamma kom ner och sa att klockan var kvart i 10 och det nog var dags att kliva upp eftersom jag skulle vara på hallen redan 10:45. snabb frukost och drog på mig tävlingskläderna och satte mig i bilen. väl på hallen fick jag reda på att vi fick wo.. men my spelade tills kl 5, så det var min söndag det.

eftersom det är farsdag idag tog vi såklart en sväng till farfar på edsbacka. det är alltid på två sett för mig att se han på "hemmet", glad för att han får hjälp men är det verkligen min älskade farfar som alltid varit ute i stugan och rökt fisk som behöver hjälp? jag vill inte förstå


siiisters


<3
och folk säger att vi är lik varann? haha

om en halvtimme hämtar vi upp fammo(älsklingsfarmor!) sen vid 18 hämtar vi mysan och mamma vid tåget sen åker vi till owe och fikar lite gott med släkten. sen ikväll ska jag testa klänningar inför imorgon sen blir det tidigt i säng eftersom det är seriespel imornförmiddag. i love my life


jag ser det snöar






som ni ser snöar det utanför min dörr just nu och det hare gjort hela dagen. snälla låt detta ligga kvar nu så det inte blir någon äcklig och jobbig blötsnö man måste plaska i. snö är mysigt!
snart ska vi iväg och träna, livet leker och jag mår primaballerina! hihi


this moment

den där sprutan som är så väldigt bra att ta gav mig feber inatt. så nu har den gjort så jag missat en hel skoldag, vet inte vad jag ska tycka om den längre.. (lite ironiskt sagt men feber var väl inte nödvändigt?)
nu har iaf febern gått ner och jag sitter och pratar med galabrudarna om lördag. jag, maja westberg, ska ha klänning och klackskor?! haha, inte något som händer ofta men jag ska väl försöka!


det som är skit kul

jag gillar inte mitt schema som säger att jag har tyska kl 8:05 imorn, mitt sämsta ämne.. blir inte bättre av att jag nästan somnar på lektionerna heller. 
just nu sitter jag och lyssnar på den roligaste låten jag hört på länge! undra vem som hela hudik skrattar åt? haha. vem fan skriver en låt om det där? men tack! nu har vi något att skratta åt. haha.
det där med att jag bara blev lite öm i armen efter sprutan tar jag tillbaka, fyfan!

GODNATT


you cant play on broken strings

att ta sprutan gick helt galant, kände inget alls. lite öm i armen bara och det blir man ju av alla sprutor. dock fick jag inte gymma imorse pga av sprutan men fixade allt så nu kan vi köra igång nästa tisdag. äntligen! sen får man inte idrotta ikväll heller, så här sitter jag hemma. tråkigt som satan men får köra igång på torsdag, kanske kör en morgonträning då oxå. vem vet.

kände idag en väldig saknad av att inte ha mysan hemma, ibland kan jag nästan ringa hem för att prata med dig men så kommer jag på mig själv att du inte är hemma.. även om vi inte alls är så nära så känns det ändå otroligt skönt när du är hemma! det är tomt utan dig


but there someone

Where to go and where to see
It's always been that way and it can never be
Well it's alright, it's alright

Give it all and ask for no return
And very soon you'll see and you'll begin to learn
That it's alright, it's alright

Don't you know that it's so good for you
You can be making love and see it all go through
But it's alright, it's alright

gårdagen kan vi inte få tillbaka med morgondagen är vår att vinna


sviiiiiiiinis


wille kom hem med ett brev idag om att man varken får idrotta ett dygn innan eller efter man tagit svininfluensasprutan. men inte fan har vi fått någon information om det och imorn mellan 9-10 ska vi ta den. och jag kanske har friskis och svettis precis innan. 
jag har aldrig riktigt haft någon sprutfobi men den här gången är jag lite rädd. det finns så många olika teorier om vad som kan hända. och vi har fått NOLL information så hur fan ska man veta vad som stämmer?!


mitt i en dröm


den här bilden får mig att längta tillbaka till sommaren, mysan och emma!

borta bra men hemma bäst! jag ska fan nästan vara nöjd med spelet, en jävla boll ifrån kvartsfinal i singel. nu ska jag bara ta det lugnt framför tven och vänta på att one tree hill börjar.


RSS 2.0