kung i baren

en av alla de låtar vi sjöng och dansa till igår, bästa kvällen på väldigt länge!

igår firade vi tjejer pia, vilket stört bra kväll! jag, elin, elin och mimmi hade köpt sanning konsekvens spelet, det elaka. till en början var alla dystra över att vi köpt det elaka, men efter vi börjat spela och ändrat om lite var det great!
som vi skrattade, skrek, målade varann och skämdes. när vi tröttnat på att spela (alla frågor var tagna) gick vi upp till pias rum och satte igång hög musik och sjöng(skrek) och dansade.

den bästa kvällen på väldigt länge, och inte ska vi vara sämre ikväll. eller hur?
annas place, med singstar och tjejerna. jag längtar!

och imorn blir det klappen, med snowboard och skidor. kan bli bra, kan bli bäst!
mitt humör är på topp, tack ni bästa!

maja

hede

inget vidare väder för att tillbringa dagen i backen i. jag var verkligen inte duktig på att åka snowboard, det gick ju så trögt med all snö som fastnade under brädan och jag lutade mig för mycket bakåt. men nu vet jag vad jag ska ändra tills nästa gång, klappen på söndag tror jag det blir.

ikväll ska jag träna, sen släpper pappa av mig hos mimmi och jag sover där. sovmorgon imorn och bad första timmen, känns underbart! dans sista med håkan, kan gå hur som helst. efter skolan åker vi in till stan och köper något åt pia sen tar vi bussen dit och blir kvar där hela kvällen. riktigt roligt, sen blire sovmorgon på lördag om jag inte åker till klappen med bror min.

hoppas ni har haft en bra dag!

maja


snowboard

Imorn ska jag låta skolan få ett gott skratt i backen, jag ska åka snowboard. var nyss och hämtade brädan hos mimmi. imorn har vi iaf friluftsdag i hede, lite taggad faktiskt. 
ikväll blire möte på oilquik sen träning på glysis med damlaget, efterlängtat med lite fotboll när badmintonen har gått så kasst..  

snart får tove komma hem, är nog nästan lika överlycklig som hon själv! på fredag får jag träffa na, utan att hon ligger i en sjuksäng och har massa slangar om sig. JAG ÄR SÅ GLAD!


vi är till och med gladare än så här!

maja

dagens



dagens outfit;
en svart långt linne
den nya stora t-shirten med tryck
svart kofta
mörkblå stuprörs jeans

det är många som brukar fråga om jag har permanenta håret, så jag tänkte berätta att det har jag inte. utan det är mina egna lockar som jag nu har börjat visa istället för att platta håret. men jag gillar inte min lugg när den är lockig så det blir ofta en fläta, som jag nu lärt mig göra själv.

maja


en andra chans

jo, man kan ju säga att jag verkligen har fått det.

idag hade jag med brevet till skolan för elin och fia skulle läsa det. lucy läste det oxå (hon såg att jag hade det eller nåt) och hon sa att hon hade gåshud när hon läste det, vet inte riktigt hur man ska tolka det..
jag tycker fortfarande det är så konstigt, tanken släpper aldrig. varför fick just jag en andra chans? men det är nog bättre att sluta fundera och ta vara på den istället.

hälsovecka i skolan har vi oxå, hur skönt som helst! idag hade vi frukost och sen idrott hela förmiddagen, min hand är inte bra nu alltså. det gör ont att skriva, men what ever. på eftermiddagen hade vi b+b+i, café och so, inget pluggande alls, skönt!
imorn har vi en riktig lektion och det är matte, roligt alltså.




maja

livlös

tänkte skriva lite ur ett brev jag hittade idag när jag rotade i gamla saker.

"Vi är en familj med två flickor 2.5 och 6.5 år gamla. Då den yngsta flickan var 8 veckor fann jag henne livlös, d.v.s hon hade slutat andas. Jag lyckades få igång hennes andning och vi åkte genast till barnkliniken vid Hudiksvalls Sjukhus. 10 minuters bilresa eftersom vi då bodde i Hudiksvalls centralort. På barnmottagningen undersöktes hon och läkaren bestämde att vi skulle läggas in. Vi fick alltså ta en promenad en trappa ner till barnavdelningen. Under den promenaden belv hon återigen dålig i mina armar och när vi kom ner på avdelningen återigen helt okontaktbar. Då sattes omedelbart adektiva åtgärder in. 
Under detta första dygn blev hon med jämna mellanrum mycket dålig, långsam ojämn andning samt väldigt låg hjärtverksamhet. 
Efter 2-3 dygn vände förloppet och hon började piggna till. Vi fick en total vårdtid på en vecka vid avd. 19, Barnkliniken. Tack vare det snabba och kompetenta omhändertagandet av vår flicka fick denna historia ett lyckligt slut.
Nu betraktas flickan helt frisk och utan men av sin livlöshetsattack."

Tack vare det snabba och kompetenta omhändertagandet så lever jag idag.. det är så konstigt, varför fick jag en andra chans när så många andra barn inte får det.. 

maja   

nya kläder

jag har shoppat lite, på rea såklart.



en hel svart t-shirt från gina - 49:50 :-
en hel vit t-shirt från cubus - 30 :-
en stor t-shirt med tryck från gina - 79:50 :-
en blus aktig tröja från cubus - 30 :-
en hög grå jeans kjol från monki - 20 :-
har även köpt ett svart linne, dock inte det på rea.

rea är bland det bästa som finns, jag köper nästan aldrig kläder för fullt pris länge de kommer ju ändå på rea efter ett tag. hehe. 

maja westberg 

i wont break down

nu är det nära, såå nära.

mitt spel funkade inte alls i helgen, spelade som en gris på två ben. jag tror jag har sagt att jag ska lägga ner skiten minst 10 gånger. men alla tjatar om att det är nu du ska sattsa som fan, vänd ilskan till något bra osv. och efter många om och men så är det så det blir, jag fortsätter! vad är jag för tönt om jag lägger ner när det börjar gå dåligt? nej nu är det jag som ska träna som fan!

om man inte tänker på spelet var väl helgen ganska bra, var i matfors från 10-15 på lördagen med en hel hög killar. hanna spelade på andra hallen. vid 15 hade jag spelat klart mina singel matcher så vi drog in till sundsvall till den andra hallen för att senare åka tillbaka för min och olovs match senare. men svidde ringde efter ett tag och sa att vi hade fått wo, semi på söndagen alltså. 
efter ett långt degande med hanna och mysan på sporthallen drog jag och pappa och åt lite efterlängtad mat på donken (jag vet att jag är hemskt onyttig, men mat som mat just då). på kvällen satt pappa, svidde, christoffer och jag i några soffor i baren och pratade. melodifestivalen stod på, vilket skämt det där har blivit alltså. jobbigt att lyssna på! 

som sagt stämde inte mitt spel alls i helgen, och i våran tidiga mixet match i morse stämde det inte för olov heller. så vi förlorade en hemskt skämmig match och gick och halvsurade. jag fortsatte prata om att sluta i skitsporten. 
 
men nu äre jag som ska sattsa lite, eller inte sattsa utan träna så jag blir lite bättre. så jag slipper skämmas för jag är så jävla dålig. ja, så var det faktiskt i helgen.

maja westberg

sundsvall

imorn är jag ute på vägarna igen.

imorn är det sundsvall som är målet. eller matfors under lördagen och sen sundsvall. sover på scandic med pappsen.
en klass seger och sex matcher ifrån a klassningen nu, vet inte om jag ska peppa som fan eller inte. men det är väl egentligen hur bra som helst att bli a klassad, men njae jag vet inte..

jag behöver en förändring, kan vara vad som helst. måste komma bort från alla rutiner som jag har ett tag och pröva nya saker. så länge jag nästan kan minnas har jag tränat två- fyra gånger i veckan under vinterhalvåret, tävling nästan varje helg och resten av min tid går åt till skolan. okej, jag älskar att träna och röra på mig. men att skolan tar all min lediga tid är inte okej, jag är som i någonslags bubbla. bara less på allt och alla.
Nej nu är det jag och elin som ska bort ett tag!

maja westberg


tovan<3

du är king! du klarar vad som helst och snart får du komma hem och sen tar det inte lång tid innan du är på skolan och tokar dig med oss igen! klart en king som du fixar det här!!


pia, jag och kingen.

var och hälsade på kingen idag, svårt att se henne så där. men riktigt skönt att träffa och prata med henne oxå på samma gång. hon fick tröjan vi gått ihop och köpt, den hon så länge velat ha. roligt att se att hon vart så glad, lill gumman!

maja westberg

I never thought that I would found love so close to me

finns det något mer underbart än att vara kär?

rubriken är en snutt ur den där made of sweden låten, den kim sjunger. hoppas ni förtstår vilken jag menar nu då.
idag var det en riktig skön dag, cafeterian hela dagen. gick på slöjden sista timmen och sydde lite på klänningen som aldrig kommer bli klar.

jag saknar tove, jag ringer nog dig imorn. jag, mimmi och fia tänkte ta en sväng förbi sjukan så vi hör av oss. om det går bra? hör av dig annars! Du är saknad!

ska snart äta lite sen åka på träning, badminton idag. var och tränade fotboll igår med damerna i minus 15 grader eller vad det var, hade inga kinder kvar kändes det som. en bloblåsa på hälen fick jag oxå, suurt!

  mina brudar, ni är bra!

maja westberg


what if god was one of us

skön låt, fastnar riktigt i huvudet och den spelas om och om igen.

no provet idag vart det ett vg på, trodde verkligen inte det. så nu har jag kämpat fram två labbraporter som jag måste lämna in för att hålla mitt vg. elevensval idag var som alltid annars, rolig. mitt lag idag var bra, alla var ganska jämn bra, då går det alltid bäst! jag lyckades göra mål på innebandyn, två till och med (den som sätt mig spela, vet att jag har lite svårt att pricka målet).

ikväll ska jag dra mig iväg på damlagsträning, äntligen lite fotbolls lir. länge sen jag stod på en plan, senast så vek sig foten min och den är fortfarande inte bra. så lite skraj är jag att knyta på mig skorna igen, men rädslan ska överstridas!
men det skulle inte förvåna mig om niklas skickar ut ett sms snart och säger att det är för kallt är något dylikt, dåligt less jag skulle bli då.

men nu ska jag kolla om bilddagboken funkar igen och kolla lite där sen äta lite mat.

maja westberg

sanningar

Sju sanningar om mig:

1. jag är helt världelös på att åka skridskor! (vilket jag hoppas ändras efter måndag, haha)
2. jag hatar att förlora.
3.  jag har nästan lättare att lita på killar.
4.  mina systrar är mina förebilder.
5.  jag hatar folk som tror de är så mycket bättre än andra!
6.  jag skriver blogg enbart för att jag tycker det är skönt att skriva av sig någonstans.
7. jag mår som bäst på en badmintonhall med badmintonfolket.

jag tog den av mysan, hon utmanade de som villa. så jag gör väl detsamma, ni som vill ta den, tar den.
jag hatar tisdagar på skolan, 8 tim i skolan.
idrotten var väl sådär idag, albin med sin kontroll över bena missa bollen och sparka mig på benet. som jag sedan hade något från frysen på för lucy tyckte det behövdes. haha.

missade träningen idag, måste plugga. men ändå sitter jag här. bäst att lägga lite tid i de där böckerna ändå, någon gång. kvällen är ju ung, än så länge.

maja westberg

egen lägenhet

säng, tv, bokhylla och ja, en massa som ska räknas med.

Nu är det i alla fall klart, allt har jag nog tänkt på. tvlicens, hyra, busspengar, mat, hemförsäkring och en massa mer som man betalar när man har en egen lägenhet. skit skoj har det varit, blir så sugen!

vaknade med ont i halsen, ont i huvudet och för trött imorse. så jag stannade hemma och har gjort mer än vad jag gör på en skoldag, så det var väl ganska bra. stackars johan har ögon- och öroninflamation och som plus på det halsfluss, stackarn! men ändå är det tove jag tänker på mest, så jävla synd om henne! vill bara att hon ska få komma hem nu så man får se henne varje dag. men bliru på sjukan länge, så kommer jag dit!

ikväll blir det lite mys framför 90210 och a secret life of a american teenager (lr vad det nu heter, svårt att komma ihåg när det är så långt) tråkigt bara när man är själv. imorn blire skola igen, så vi ses där!

maja westberg


klappen

vår älskade backe!

klappen har haft öppet i helgen och såklart har vi varit där och åkt! lördagen var det elin och jag som åkte mest själv, ramlade och hade oss. eller jag ramlade faktsikt ingen gång, rekord!
på lördagskvällen myste vi hemma hos mimmi. och idag drog vi till backen igen och var där 5 tim. massa roligt folk som ramlade hit och dit, hehe.
synd om hampus dock som blev hämtad av ambulansen!

nu ska jag äta lite sen måste jag plugga en massa, eller ja, det är så det är tänkt iaf.
ha det bra!

maja westberg

skoldm

idag vare skoldm. även fast inte spelet funka alls nå bra så kammade jag hem ett guld.

la nyss på telefonen, snackat med elin medans hon sparkade hem från byn. vi har varit hos mimmi ikväll, jätte mysigt!
imorn ska jag och elin åka till klappen, såklart. det ska nog alla enångrare göra. blir nog att vi drar till mimmi på kvällen och myser sen klappen på söndag oxå, kan inte bli bättre helg!

fredagen den 13:onde, otursdagen. ja tove, du har då verkligen en otursdag! se till att bli frisk nu, så vi andra slipper oroa oss så mycket, puss!

maja westberg

Unikt

alla är vi olika, alla lika unika!

hade tjejcirkel imorse, pratade lite om det där om att alla är olika. om att det inte spelar någon roll hur någon ser ut, man kan vara vän med de ändå.
soprovet idag gick väl sådär, tyskan gick mycket bättre!
imorn är jag ledig från skolan, skoldm ist. ska vara i ljusdal vid nio, känns lite sådär.

på lördag är det alla-hjärtans-dag, klart man skulle villa ha någon att mysa med just en sån dag. men nu har jag ingen kille att mysa med så jag ska nog mysa med mina älskade vänner. ni är så bra!

jag är så tacksam för att jag fått möta dig för du är speciell och världefull för mig.
det som gör dig unik finns i ditt sätt att vara, din styrka och ditt mod och allt som du kan klara.
den kärlek som du ger i omtanken om andra ger lärdom om hur vi ska vara mot varandra.
du är en sån person man lätt kan hålla kär.
Så tack för att du finns just sådan som du är.

maja westberg

samhällsekonomi

kan vara det tråkigaste jag vet just nu, det eller tyska!!

prov i so imorn, läxförhör i tyska, imorn. lucy förstår ju inte att vi inte kommer hinna plugga på hennes tyska ord, iaf kommer inte jag hinna det! klockan är nu ca 18, jag har läst so nästan hundra gånger känns det som men inget fastnar. det blir en sen kväll verkar det som.
skönt att imorn är sista dagen innan helg för mig! synd bara att den är så förbannat lång, 8 tim.
nu måste jag plugga vidare om jag ska bli någe smartare, ha det bra!

just det, dagens citat. hmm. det får nog bli ett från igår.
-ciiiineeeema. albin med sin svengelska. hans utal på det där ordet är något speciellt iaf.

maja westberg

falun

trevlig helg med johannes och familjen.

helgen har spenderats i falun. tävlandet gick inge vidare, ett silver och ett brons. ett par solglasögon rikare, dåligt pris!
bilder kommer när jag har orkat lägga in dom.
olov har lyckats igen, hans fot lyckades svälla under natten. han har ingen aning om vad han kan ha gjort, kanske gått i sömnen? vem vet.
mycket skratt med mina (faktiskt) underbara syskon och johannes, roligt vi kan ha ibland alltså.

ska passa på att säga grattis till chrille som nog vart a-klassad i helgen, grattis!
nu ska jag kika lite på film, hoppas ni har haft en bra helg!

maja westberg

life goes on

städade idag och hittade några urgamla texter från när jag var tsm med en kille, som typ gjorde något mot mig och jag skrev massa texter, tönt jag var!

men iaf är det ganska skönt att se texterna idag, det står att jag inte kommer kunna leva utan honom och så. det bra är att jag verkligen visat att jag kan det, ganska skön känsla.
idag var det ju nationella, uppsats skrivning. det vart en novell för mig. vet inte riktigt om jag kan säga att den vart bra, men jag skrev den i alla fall. skoldagen var lång och helt onödig egentligen.

dagens citat från klassen blir inget citat utan snacket i soffan vid syven var nog bäst idag, vilken humor vi har alltså. 
sofia får nog sig ett trevligt liv med sin markus, inte vilken stolpe som helst utan den som håller upp hela skolan. haha!
förlåt för jag satte mig på huve ditt anna, men jag trodde mimmi och elin var på väg mot soffan och inte toaletterna, haha.

aja, ska träna nu sen måste jag packa efter den oxå. åker direkt efter skolan imorn, stressigt liv jag har, haha.

maja westberg


om du lämnade mig nu

grym låt!

imorn är det dags igen, nationella. svenskauppstats i tre tim. har köpt en ny nötmix, en loka och lite choklad, det borde jag klara mig på, inte sant?
jag som skulle börja med dagens citat ut klassen, men jag har inte tänkt på det idag. men martin var ganska smart idag, han förstörde sin mobil när han kastade den i stengolvet, bra gjort där! haha.
anna är bäst, det var så jag skulle skriva va? hihi

jag och mimmi snackade lite om hur det ska bli att lämna klassen till sommarn, det kommer bli så konstigt!
vi känner varann så jävla bra, så jävla sammansvetsad. 10 år tillsammans och nu ska vi splittras? sjuk är ordet!
men det ska ändå bli roligt med en ny klass, träffa lite nya människor. få ny vänner och så, men klart vi alltid kommer sakna enånger. det är en sak som är säker!

maja westberg

to day

nationella, gick väl ganska bra, hoppas jag!

jag har alltid vetat och kommer nog veta att jag har haft den bästa klassen!
vi har så grymt roligt tsm. pratade minnen idag och vad kan man annat än att skratta. haha.
ska nog börja med något sånt där gulligt citat som någon får till varje dag, för jag kan lova att det händer ofta!
anna brukar vara en mästare på det, men idag tar mimmi priset iaf när hon dissade elin på maten.

- jag babblar om något ointressant som vanligt. hehe.
- tar du fram anteckningsblocket elin? mimmsan
- va? vad säger du? elin
- har du fått foundation i örona oxå lr? mimmsan

såklart mycket roligare om man var där, men iaf så brukar jag och mimmi skämta om elins små foundationfläckar. haha. gud va taskig jag var nu känner jag.
ska iaf träna nu, för den som villa skriva upp det.
hare!

maja westberg

lev som om du skulle dö imorn

texten är så sann, men är det någon som verkligen gör det?

imorn är det första nationella, läsförståelse. jag är närvös för att kugga, vilket jag kommer.
dock bara 80 min, vilket faktiskt är ganska skönt. snabbt och allt.
nu borde jag städa, ser hemskt ut här nere.
hittade några kap i kläderna från alinda oxå, helt gratis. mums!

ikväll äre 90210 och det där efter, hehe kan inte ens namnet. så jag myser framför det ikväll.
hare mysigt!

maja westberg

glysiscup

egentligen intersportcupen men glysis låter mycket bättre. hehe.

i fredags tog jag, mimmi, johan och victor bussen in till stan och glysis då. var där hela kvällen, blev två turer till donken. tyvärr gick det inge vidare för hff tjejerna. vid ca 1 åkte jag hem med håkan och elin, då hade de andra redan åkt för någon timme sen.
sov i ca 5 tim sen klev jag upp och håkan kom och hämtade mig. jag och elin roade oss i 12 och en halvtimme där på glysis, genom att kolla på damlaget och hff killarna.
damerna åkte tyvärr ut men hff killarna spelade riktigt bra och är nu vidare till semi, håller tummarna!

idag orkade varken jag eller elin åka in, så jag tog en välbehövlig sovmorgon till kl 12. sen har jag bara städat lite, inte klar än. men det är ju så tråkigt.
simone ringde nyss och sa att alinda har städat ur garderoben och det finns kläder som jag nog kan ha, det känns alltid lika bra. bra, fina kläder till ett mkt bättre pris, något jag verkligen gillar!
men vet inte när jag orkar gå ner, måste städa klart och så. kanske tar en tripp dit imorn ist.

hoppas ni haft en bra helg!
puss

maja


RSS 2.0