det känns som tusen nålar


tänkte bara visa lite snabbt vilken mysig klädsel jag har idag när jag ska åka bil i 2 tim och sen bara ligga på ett rum hela kvällen. och ni får skratta åt mitt ansikte, jag kan verkligen inte flina som folk. haha. om någon timme kommer anders och pelle förbi och hämtar upp mig. åker till borlänge där vi blir över helgen.

Linne - gina
mammas kofta - gina
tights - cubus (tror ja)
halsband - födelsedagspresent.

där ute finns en värld av långa nätter





här är tre bilder från mitt ny städade rum. tyvärr vägrade mittenbilden rotera sig.
nu ska jag njuta av mina tända ljus och spotify min "sista" lovdag.

se på mig som du gjorde då när jag var allt som du litade på

gårdagen slutade med att vi åkte och bowlade och åt lite pizza i stan, mycket trevligt. men idag måste jag ta tag i mitt rum, det ser riktigt förjävligt ut! skulle kunna bjuda på en förbild men det är inte värt att visa hur stökigt det är. men en efter bild kan jag nog slänga upp. tänkte möblera om lite oxå. längtar redan tills jag kommer hem på söndag och det är fint, mums!
ja, det här kan man säga är min sista lovdag för imorn åker jag till borlänge med pelle. lovet har varit riktigt tråkigt, som alla andra lov är nu för tiden. men jag har vilat ut mig det är väl det viktigaste.



i need your loving hands to come and pick me up

idag tog jag vara på lovet fullt ut och sov läänge. sen åt jag en god frukost helt själv, vilket kan vara väldigt skönt. nu ska jag spela hög musik i hela huset och städa lite. borde städa mitt eget rum, men det är alltid tråkigast.
ikväll hoppas jag på att någon vill mysa lite, inge fest sugen alls. så elin ring mig gullan!

snälla säg mig, vart fan jag är på väg



allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


tre charmigt söta tjejer

har varit och tränat trotts att jag fortfarande rör mig som en tant, hehe. blir inget sundsvall imorn vilket är väldigt tråkigt! blir väl en tråkig ensam dag hemma då för wille ska tydligen åka till sandviken och bada. kanske någon som vill komma och liva upp mitt liv som är väldigt tråkigt för stunden. jag känner mig ensam även fast jag har så många bra människor runt omkring mig..




jag vet vem jag är när jag är hos dig


det här är en sån bild som påminner mig om att jag aldrig vandrar ensam

vaknade med elin breve mig imorse. vi tog oss lite frukost sen gick vi till mimmi för ansiskmasker och lite bastande. jätte skönt! kollade på ps. i love you och åt lite kladdkaka. jag älskar lov!


i cant get to you


hehe, sitter vid datan uppe och hitta en gullig bild på gölljesper :)

tjejerna har varit här idag och vi har spelat lite mario, fikat och myst. min kväll har ändrat planerna helt pga bajs busstider men den blir nog nästan bättre nu. ska ju få träffa jesper och elin delar säng med mig inatt. (om hennes föräldrar vill skjutsa ner henne vill säga) Nu ska jag bara få i mig lite mat och sen vänta att telefonen ringer.


det regnade idag


ska nog tillägga där att efter årets första (riktiga) tävling har man svårt att röra sig några dagar efteråt.

idag efter jag kravlat mig uppför trappan och åkt i väg till hallen. stapplade jag runt där. sen stannade jag i stan och gick på pizzahuset med pelle och danne. sen tog jag bussen till mimmi för att se oth. efter det var slut fick vi skjuts ner till elin, där vi myst framför en grym film! nu väl hemma spelar spotify melissa horn och jag ska snart krypa under täcket.


jag har tagit båten över havet

det blev ett inlägg idag ändå. jag orkade inte dra iväg någonstans och umgås ikväll. jag är helt slut sen idag, träningsvärken börjar smyga sig fram och knät är cp. kan väl säga att det ändå gick över förväntan i singel idag. kämpade på ganska bra och trotts att jag slarvade lite väl mycket så lyckades jag vinna en match. riktigt härligt att få träffa karin igen, så fort vi ses är det som om det var igår vi träffades. undeerbart!

Nu sitter jag i sängen och funderar nästan på att sova snart, är verkligen hur trött som helst!
Imorn ska vi vara i hudik till kl 9 ska hjälpa till lite på hallen. vända lite matcher och sånt kul, ehe.


så kom och hälsa på

det där jag sa igår om att torsdagar är dom värsta dagarna tar jag nog tillbaka lite, fredagar är minst lika hemska! åkte 7 imorse och hemma 17:15. och där i mitten har jag ett hål på 2 timmar..
Nu väntar jag på att elin och mimmi ska dyka upp så ska vi chilla i soffan och spela lite mario, myysigt!
åker tidigt imorn och har ingen aning när jag kommer hem, så kanske inte nån uppdatering. men ingen som bryr sig. haha.


någon tittar på oss, är det mina tankar dom ser

lyckades bli klar med tyskan innan jag drog iväg till bussen. höll på att hamna i stan för busschaffisen glömde stanna, men han fick snällt backa tillbaka en bra bit. tack du kvinna som skrek åt han, annars hade jag nog missat träningen. nästa buss hem hade ju gått vid 8. haha. nu är klockan 23 och jag som skulle sova mer, börjar bra.


jag vet precis hur du känner fast du inte har sagt ett ord

har just kommit hem från den jävligaste dagen i skola. redovisade matten idag utan att göra bort mig. sov på bussen hem så nu är jag helt slut. men måste göra mina TRE jävla tyska uppgifter. HATAR tyska. men när spotify spelar grym musik går det nog ganska bra. hitta facit nu oxå, hehe.
IKVÄLL träning, underbart!


du skulle sälja din själ

jag har ett mattehemprov som ska in imorn, men om man har skrivit halva i ett RANDIGT block tycker jag man kan få en dag till på sig! måste kanske sova lite snart, jag sover ju så lite. hehe. torsdagar är dom värsta dagarna i veckan. men träningen på kvällen, great! som sagt tävling i hudik i helgen. första riktiga a tävlingen, önska mig lycka till fan.


du skulle sälja din själ

jag har ett mattehemprov som ska in imorn, men om man har skrivit halva i ett RANDIGT block tycker jag man kan få en dag till på sig! måste kanske sova lite snart, jag sover ju så lite. hehe. torsdagar är dom värsta dagarna i veckan. men träningen på kvällen, great! som sagt tävling i hudik i helgen. första riktiga a tävlingen, önska mig lycka till fan.


nu städar man gatan och snart försvinner alla spår



jag har blivit beroende, två tomma flaskor och en halvfull pryder mitt bord. allt köpt denna vecka. men faaan va gott det är! idag har vi äntligen spelat lite mario cart, alltid lika jävla roligt. ingen direkt vinnare, vi vinnet alltid varann gång. haha. you rock my world plutten.


du om någon borde förstå att man inte gör så här mot mig

åkte till iggesund övertaggad för att döda lite bollar. slutade med att jag slog raketen i golvet, nätet osv. okej, jag står ut med att det kan gå dåligt men idag var det bara för dåligt. jag sammanfattar min dag som dålig. ingen mariocart med elin heller:(  det måste bli av imorn!
jag vet vem jag är, när jag är hos dig

melissa horns låtar spelas högt i hölarna!


biig hoooooole

har nyss lekt skadad så ylva har fått lindat mig lite. hehe. har även låtit andra skratta åt hur ovig jag är. Nu sitter två idioter bakom mig och pluggar, ylva och jacob hette dom visst. passar fan riktigt bra ihop! vi börjar nästa lektion 11:25, alltid lika roligt att ha dessa hål!


babygirl



gullig och saknad tjej. har inte träffat henne på för lång tid. hoppas dom planerar in att komma upp snart annars tar jag fan cykeln och börjar rulla neråt. har skrivit lite specielidrottsfrågor och tänk lite på engelskan som ligger brevid, ganska duktigt gjort. nu börjar jag bli trött så ska fika lite sen somna till musik inatt som jag alltid gjorde förut. gonatt på er!


when I first

har just kommit hem från en väldigt kort skoldag vilket alltid är lika skönt! imorse var jag med om en lite annorlunda upplevelse, men det löste sig. Nu tycker jag maria kan vara snäll och skjutsa ner elin hit så ska vi sno våra bröders tvspel och spela lite. sen lite flipperspel, vi är nere på deras nivå idag. ALLTID lika roligt!
men nehe, nu kunna dom inte skjutsa ner henne:( jag hatar att du inte bor närmare!



never known





två bilder från anna i fredags. bilden på ylvisen har elin tyvärr panikraderat. börjar 11:05 imorn och slutar 13:35. synd att man måste vänta en timme i stan på bussen bara.. har nyss kommit fram till att söndagar har bra tv! gryyymt!


lets do this



haha. enda bilden jag hittade på mig och jesper. han är med känd av våra föräldrar som killen som tänker åt mig, de tycker dom var förjävla roligt. jaja, jag saknar pöjken! han kommer hem nästa vecka och tänker lite åt mig, suveränt! Idag är det söndag, städsöndag. jag hatar nog söndagar lite..


i dont hate you

hemma från lite filmmys i iggesund. mysig kväll! nu är jag för pigg för att sova men orkar inte hämta kortet till tven så får väl roa mig vid msn ett tag. jag saknar mina äldre syskon som alla är samlad i stockholm ikväll men jag sitter hemma, väldigt tråkigt! dags att komma hem och fira mig snart va?


1000 nålar



normala tjejer i umeå. lördagskvällen har ballat ur helt. varken lagfest eller middag i stockholm. så nu sitter jag här, själv. tar nog bussen till tjejerna på bilden senare, great! jag blev förövrigt väckt halv 4 inatt av fler fyllesms, haha. du kan va rätt busig ibland. så nu är jag trött och hungrig. ska nog äta lite tårta med mammsen.




forever young

har nu kommit hem från anna. senare än tänkt, så blev ingen sväng till farmor&farfar. får sms från någon fullkille, ganska charmig av sig ibland. bilder från kvällen slänger jag nog upp någon dag framöver. Nu ska jag nog ta och äta lite chips med min pappa och lillebror, rolig fredag måste jag säga.
jaja, här deppar vi inte. jag har haft mitt roliga för den här månaden. nu taggar vi tävling 4 helger irad, puss på att jag inte har tid för nån kille i mitt liv, eller vad är nu det? hehe. jag yrar.


when love takes over



vaknade utan feber idag, men kände att orken inte fanns för skolan. snart ska jag ta mig en dusch för att senare fixa mig lite innan jag går och handlar lite skinka och dricka. pizzabak hos anna ikväll. sen drar dom vidare på gfest men jag stannar hemma. förra fredagen blev för mycket.. nog därför jag har varit sjuk också. så idag blir det en hemma kväll. jag har inte anmält mig till lagfesten imorn heller så nu hoppas jag fan att vi kommer iväg!


LOVE



BELIEVE
ett halsband jag kommer bära imorn. för er och för mig. men det jag vill få sagt med det här blogginlägget är tack för alla gratulationer! mina underbara farföräldrar ringde mig och jag får som vanligt en härlig känsla i kroppen när jag pratar med dom, måste nog smyga dit lite imorn och prata gamla minnen. det får bli min kvällsaktivitet imorn, ingen gfest. och du är ganska så bra! ha så kul imorn alla.

not always easy

sweet 16
MIN dag har börjat värdelöst. vaknar med feber. felix berättar hur orättvist livet kan vara. och det här ska vara min egna dag, nej tack! får jag somna om och börja den från början?
men jag har grymma vänner, thanks for that!

so many dreams



om man har alla symtom på svininfluensan betyder det då att man har den? jag är iaf ganska lik ett svin. två dagar tills jag blir lika stor som alla andra. syster ringde och jag älskar att höra hennes röst! jag har ätit 6 glassar med förhoppning att inte vakna med ont i halsen. nu sitter jag och skrattar åt egentligen ingenting som är förbannat skrattretande.


the moment i



jag saknar umeå! annars så rullar skolan på, lika så min cykel. jag har en knäpp vän. måndagar har dålig tvtablo, kanske måste ge svenska hollywoodfruar en chans.


fields of gold






spotify spelar underbara låtar och jag väntar på one tree hill genom att göra om lite bilder. magen kurrar och mamma ropar om att maten är färdig. en helt vanlig söndag i oktober.

Lets have some fun

I gotta feeling that tonight's gonne be a good night!
I gotta feeling that tonight's gonne be a good night!
I gotta feeling that tonight's gonne be a good night!
I gotta feeling that tonight's gonne be a good night!

som ni kanske förstår hoppas och tror jag att min kväll kommer bli grym, min klass är bäst!
så jävla underbart folk, åhh puss!


hur ska man älska någon som har älskat nån förut

lät du henne komma närmre var hon vackrare än mig ja, det finns dagar när jag tänker mer på henne än på dig.

svenska låtar har sin egna charm och jag har gått och blivit lite förälskad i den där.

when love takes over


min helg i några bilder, bilderna från erika väntar jag fortfarande ivrigt på.

hemresan idag gick förjävla trögt. skönt att det dröjer ett tag innan nästa resa nu!
men blir väl några resor neråt för att spela riksklass nu oxå. frågan är när jag och elin ska hinna åka till stockholm för att träffa min syster. men det ska vi fan hinna med snart!
NU ska jag nog fika lite, magen börjar kurra lite.

wake me up

lyckades ta hem hela skiten idag. knäppte lite kort med tjejerna och sen får jag posa lite för någon fotograf oxå, skulle villa veta vart de bilder hamnar. hmmm! tjejeran har förövrigt dragit hem så nu sitter jag här själv på hotellrummet och dunkar lite musik medans jag väntar på pelsen.
väldigt kul att få sms hemifrån om fest och krogen! men sörjer lite med elin som oxå verkar ha lika tråkigt som mig.

NU ska jag nog fan ta och vandra ner och leta nå snyggingar!
IMORN hämtar vi upp mysan och sen åker hemåt.


umeeeeå!

har bilat 5 timmar idag upp hit. väl framme tog vi oss ens sväng på ica och inhandlade lite kvällsfika. som åts i receptionen med pelsen, erika och johanna.
borde nog krypa ner under täcket nu och sova lite. första matchen 9 imorn. vilket betyder uppstigning redan vid 7. men det klarar jag galant när man får sätta sig och äta hotellfrukost!


back on track

Imorn börjar allt igen. alla resor, alla tävlingar. det jag mår som bäst av att göra. det som får mig känna mig uppskattad på ett helt annat sätt, ett bra sådant!
hotellfrukost två dagar i rad, shopping, mys med mysan. helgen kommer nog fan bli bra ändå!

sovmorgon imorn till 11, boken ska vara fördigläst jag har bara ca 100 sidor kvar.. :(


RSS 2.0