love is the answer



Med henne kan du dela
både sorger och skratt...
En syster är en gåva
- en ovärderlig skatt


vi talar sällan högt om våran framtid



har en pluggvecka framför mig och det är speciellt vid sånna tillfällen jag vill ha sommarkvällar med mina fina vänner. tycker bilden beskriver en sån kväll utmärkt, volleyboll hos mimsan en fin sommarkväll. underbart var ordet!


youre beautiful

jag har som sagt klippt mig och tonat det lite. blev bra om jag får säga det själv! nu sitter jag här med massa nk plugg, det är så jävla tråkigt! jag har aldrig varit tjejen som gillat att plugga, kan aldrig koncentrera mig. men sånt man får leva med antar ja, bara att göra det bästa av situationen och iaf FÖRSÖKA plugga och sen göra så bra ifrån sig som man kan! ska snart laga lite mat åt bror min oxå, sen åka till iggesund på fukuda informationsgrejs sen hem till plugget igen!


en svår och jobbig grej


http://missnikka.tumblr.com/

"Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt
Stackars dumma "lilla mig"
Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej"



:PpPppPppP

här sitter jag hemma i sängen.. redan. fanns ingenstans vi kunde vara ikväll, tråkigt att det ska sluta så åh!
men kanske bra det oxå eftersom jag ska ta 9.15 bussen till stan imorn för att klippa + tona håret. jag kommer nog inte ha nå hår kvar, så slitet som det är nu. USCH var alldess för länge sen jag klippte det sist. men så det blir! nu ska jag lyssna på lite musik och prata lite på msnen, sen soova!


och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej



tog en sväng ut i det fina vädret idag och hamnade just där bilden är tagen, enångerskolan. saknade gamla lilla skolan. lucy mötte oss med kramar och det är sånt som gör en glad. veta att någon saknar en och att man alltid är lika välkommen dit, träffade även på roggan och några andra lärare. snackade lite och så sen vandrade vi hemåt igen. väl hemma fastnade jag med härlig musik i lurarna och här sitter jag fortfarande och det kommer jag nog göra fram tills det är dags att dra på träning. sista badminton träningen för säsongen, så drar jag första fotbolls träningen på torsdag, grymt!


Ja vill ha det som du, men jag vet att du tänker likadant ibland och vill ha det som jag

min klass har nu fixat till sig TVÅ hela dagar ledigt.. synd att jag har en lektion imorn klockan 8, den blir tung! men slutar ju efter den, för att se det ljusa i det hela. haha, sen är jag ju hemma redan vid 11 och då kommer elin så ska vi mysa lite. laddar inför första fotbollsträningen för säsongen imorn oxå, om jag nu har några grusskor, återstår att se imorgon. den som lever märker om jag kommer iväg eller inte helt enkelt. haha, skämt åtsido. nu ska jag snart stänga av datorn efter jag lyssnat lite mer på underbara lars winnerbäck!


You touched my heart you touched my soul


weheartit

helgen har spenderats i uppsala där svenska cupen har spelats. kämpade på riktigt bra och spelet fungerade ganska bra i singel men det tuffa motståndet var för hårt helt enkelt. annars har jag haft en trevlig helg och idag har jag och mamma gått på stan och shoppat lite, alltid skönt att få nya grejer i garderoben! nu ska jag krypa under täcket och sova lite inför skolan imorgon


alla vill till himmelen men ingen vill dö



ge mig lite sommar nu, så man får ha lite fina kjolar och hänga med underbara vänner dag som natt.


it is very simple..


weheartit

uppdatering på livet just nu:
elin är tillbaka från thaiet, var till na idag och kollade vad hon hade köpt. fick även en liten kasse med mig hem. du är la bäst!
bara två tävlingar kvar
utvecklingsamtalet gick bra
klarade det fruktade matteprovet



dagens citat

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig. "

stuck in the moment



weheartit

lovet är slut och imorn börjar skolan igen, känns inte sådär bra. fast ifs är nästa lov SOMMARLOV. det kan gärna vara sisådär nästa vecka, men men bara att gilla läget. nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, GODNATT!


time is runnig out

tog tåget upp till sundsvall i onsdags och träffade pelles polare, hur bra? FÖR bra!
annars har väl mitt lov sett ut som vanligt, har grattat sötmimmi som fyllde 17 i tisdags sen har jag bara tränat. som det brukar vara alltså. men hur skönt är inte det egentligen?!


the first days of spring


gotland 09, längtar lite smått tillbaka
  
trött tjej just nu

har haft träningsdag i ljusdal idag så nu är jag lagomt slut i både huvet och kroppen. men det var kul! har nyss snackat lite med mina söta klasskillar (killar som går i klassen?) som är och lanar hos jacke , vilka liv dom har. tur dom har fin insida, hehe.
en film är påväg mot min dator och den kommer jag antagligen somna till ikväll. hur skönt som helst med lov!




starlight



här hemma i huset laddas det för FM som ska spelas om ca 1 tim.
FM betyder alltså familje mästerskap som nu ska spelas i badminton, våran syster tror hon ska kunna slå oss. HE HE. vi får bara spela med fel hand, så en match kommer det nog att bli.


unstoppable




tessan har kommit med barna, EFTERLÄNGTAT. emma och jag har hunnit leka arga leken vilket ni ser på bilden. sen har vi haft kalas för wille och nu myser vi bara hemma och planerar inför en resa nästa år. grymt!
kvällen igår var hur bra som helst, tack emmsiii! :)


RSS 2.0