här står man som ett fån och studsar upp och ner



JAG SAKNAR DIG


falling away with you

"I try to be open to love, but I feel like a fraud when I dont feel the way I'm supposed to. So I keep a distance and don't give them the wrong idea about how I feel, so I don't end up in a relationship or in a place with someone I don't even like.

But what if I'm wrong about the way I feel.
All I know is I'm alone, and a mess."

hämtat från: http://leloveimage.blogspot.com/

det är solsken där du går

en till skolvecka hur nu sprungit fram, den har varit ganska lugn och jag har bara myst med att känna vilka underbara vänner jag har! (saknar dock eliingumsi) nu är det helg, eller fredagkväll rättare sagt, den spenderas hemma eftersom jag blir hämtad runt 10 imorgon för att åka till härnösand. sista seriesammandraget för i år.. mysan kommer dit och det ska bli skönt att träffa henne. sen är det bara några dagar kvar tills hon kommer hem till enånger, vilket ska bli huur skönt som helst! och på onsdag kommer även tessan och barna hem. jag är nog lite överspelt, haha men tacka vet jag det. lever i en liten lyckobubbla. men har faktiskt bra anledningar oxå;

* underbara vänner! (klassisarna är såå bra jag blir glad av att gå in på lektion tack vare dom, och då äre bra alltsåå)

* mysfamilj! (systrar och mamma finns alltid där och är så bra! de återstående är oxå hur bra som helst!)

* badminton! (det är inte bara en sport utan en livstid. jag känner att jag har gått framåt i år, och vilken känsla är bättre inom sport?! att allt kämpande ger resultat liksom)

jag är en lycklig lottad tjej som har allt detta runt omkring mig! jag har haft svårt att se det förut eftersom jag alltid har tyckt det är något/någon som saknas, det kanske jag gör fortfarande oxå. men det gäller att gilla läget och se hur bra man egentligen har det.

så idag skickar jag ut en puss till alla mina underbara vänner, ni är bäst


open up your eyes

ledig idag, det kunde inte komma bättre. sov länge, städade lite och nu sitter jag här och funderar hur dagen ska spenderas. sån här dag borde man ha varje vecka, varje onsdag, vila upp sig så man orkar hela veckan. haha, vore något det!


lite allmän information sådär

haha, fan va moget att göra ett facebook konto och säga sig vara mig. jag har tydligen ett förhållande.. hm, man kan ju undra med vem? haha. det går bara att skratta åt det! men kanske beror på hur långt dom tänker ta detta. jaja, jag har iaf INTE gjort ett nytt konto på facebook om ni undrar.


you are out of my life


förjävla söt tjej

en film har just anlänt till min dator så nu vet jag hur kvällen kommer se ut! först lite träning med småbarn nere på skolan sen filmtittandes med lite trocadero och chips, undra hur jag kommer se ut om några år om jag fortsätter såhär...


det ska bli ett rent nöje att döda dig



det blev inge städandes utan istället målade jag mina naglar röda och hittade min matchande mp4, så nu är den laddad med lite musik. wiho! nu ska jag mysa lite med min smoothie, boken och lite chips som jag nyss hittade. MYYYSsöndag.


i want to be forever young


randombild av mig

less tjej som sitter och pluggar matte, eller försöker plugga matte.. jag hatar matte b! hur fan ska jag klara matte c nästa år?! lurig fråga. kanske ska man ta och städa lite, för att ha något annat att göra. hmm, får nästan bli så.


så vare det där med rubrik



blev inga vårbilder istället började jag klippa och fixa med bilderna jag skrev ut igår. bilderna ska inom snar framtid sättas upp på min vägg, men frågan nu är hur jag hade tänkt sätta dit dom utan att förstöra tapeten, hmm.. men iaf har jag haft den här idén att sätta upp dom på väggen rätt länge men aldrig tagit tag i det, men nu äre dags! få lite liv i mitt tråkiga rum. 

 

du försöker ställa mig mot väggen

det blev inte att jag åkte till härnösand idag.. hur tråkigt som helst! nu är det jag som ska bli frisk i helgen, kanske blir bättre av lite solsken? tar kameran och går ut en sväng nu iaf. kanske kommer upp några fina vårbilder om jag lyckas få några, jag är ju inte sån bra fotograf hehe. men det är såå kul ändå!


i dont want to miss a thing


weheartit

varför är man aldrig trött när man ska sova? eller när man borde sova. jag borde sova nu med tankte på att bussen går 6:55 imorn... jag hatar tidiga mornar och jag hatar tyska! något mer som jag inte tycker om är att vara förkyld och när sjukan vägrar släppa. tävling i helgen, igen, och fortfarande sjuk. så det blir ingen singel, men shit the same. går aldrig bra i singel nu för tiden ändåå. som ni märker är detta inte riktigt min kväll. kanske borde jag stänga av datorn och krypa till sängs med min hosta? njaaae, det får bli snart. först ska jag lyssna på lite musik!


18 and life



jag borde egentligen plugga matte men den här boken är då mycket intressantare! gripande bok måste jag säga. jag som aldrig brukar läsa böcker men denna har jag fastnat för.
EN dag kvar denna vecka, TJOHEJ!


open up your eyes



jag har funderat en hel del idag när jag legat i soffan hela dagen med feber. och nu skrev jag ner en massa tankar här, men tog sedan bort allt. det passar nog bäst i mitt huvud just nu. som sagt är jag fortfarande sjuk, men imorn ska jag ta några alvedon och dra mig upp till skolan iaf! efter jag lagat mat idag kände jag ett stort sug efter en efterätt men orkade inte ställa mig och baka and so on, så jag blandade ihop en smoothie. SÅ GOTT! små saker som kan få mig på bra humör nu känner jag, men hur underbart är inte det? livet är la bra härligt egentligen


ja jag vet att allting kommer ordna sig om jag får somna bredvid dig



bilden visar en väldigt less maja som inte alls villa vara med på kort efter sin match, men blev det iallafall. 
tyvärr försvann inte förkylningen under natten utan blev snäppet värre. men första skoldagen efter lovet gick bra och det var skönt att träffa alla igen! jag deppar redan nu min bästa vän ska lämna mig i kalla sverige i tre veckor, tre hela jävla veckor :( näe, jag ska nog ta och försöka sova redan nu. allt för att bli frisk!


you never alone

kom hem för några timmar sen med ett tredje pris från SM, inte så jävla illa pinkat ändå, trotts våran "svåra" väg dit. haha. en rolig helg har det iaf varit! slänger nog upp några bilder imorgon för nu ska jag lägga mig och försöka sova bort min förkylning jag dragit på hela helgen, feber och skit. förjävla tråkigt att vara sjuk just denna helg. menmen, jag leever och livet är la bra härligt!


teardrops on my guitar


gammal uttjatad bild.

packning är påbörjad och snart klar, eller nej där ljög jag. kom på att jag hade glömt hänga upp tvätten och där låg hälften av det jag ska ha med mig, är det sånna gånger man ska lägga sig ner och gråta? nu är den iaf hängd och jag ber till gud att det hinner torka! näe, nu ska jag återgå till packandet och sen försöka lägga mig i någorlunda tid med tanke på att jag blir hämtad 7:30.. döda mig?


i cant wait forever


jacka - 299 :- hm
skor - 99 :- hm
t-shirt - 99 :- cubus
jeans - 400 :- blå 

bilden visar vad jag köpte idag, sen blev det lite småsaker oxå som inte fastnade på bild. men dagen var riktigt trevlig, vilken jävla hejdundrande vän jag har! väl hemma i lillaenånger har vi kollat på film (ovanligt!!) my sisters keeper, tredje gången jag ser den men FYFAN vilken bra film! imorn är det min sista "lovdag" hur spenderas den må tro? sovmorgon sen kanske jag hinner med att ta en promenad med min bror om vädret tillåter sen träning, heja mitt lov! (läs; jag vill göra något helt annat)


if i can be like that

så jävla typiskt mig att bli sjuk nu! en sak om det "bara" vore lovet som drabbas men jag har fan SM i helgen.. mitt lov kommer bestå av vila.. alla andra är på klappen medans jag ligger här hemma i sängen och kollar på film efter film. träning ikväll blir det iaf, måste tränaaa!
imorn ska jag ta mig upp för att åka till gävle med elin för att shoppa lite sen mysa med henne på kvällen. sista gången på mer än en månad, det är hemska grejer deet.




imagine



gullig bild på mig och bäste vän. volleyboll turnering 2008 på enångerskolan. jag saknar enångersskolan. eller jag saknar tiden då jag och plutten kunde umgås dag som natt utan att nåt störde. nu tränar vi olika dagar olika tider, är borta olika helger och nästan aldrig hemma samtidigt. och den 19:de ska den jäveln åka utomland tre veckor, just de veckor jag har lyckats pricka in att inte tävla. men tillbaka till enångerskolan för jag saknar den en hel del oxå! de dagar jag vaknade 10 min innan jag skulle möta mimmi, slängde på mig en mjukisdress och drog iväg, sånt saknar jag. näe, nu ska jag nog sluta sakna saker och kolla på en till film sen sova. det enda jag gjort hela dagen, haha


säg ingenting till mig


weheartit

livet rullar på, ibland bättre ibland sämre. fredagskvällen var rolig men den körde dock inte på räls hela tiden.. nu är jag trött fast jag sovit bort halva dagen, vaknade 13:15 av att pappa väckte mig.. kanske dags att göra något åt denna dag? ska väl iaf vandra uppåt till familjen en stund





du lever bara en gång

hemma tidigt idag, gryymt! nu ska jag ta mig en dusch och sen fixa mig innan jag måste skynda mig till bussen som tar mig till pia. TONIGHT GONNA BE A GOOD NIGHT!


det snurrar i min skalle



INSANE! enda ordet som beskriver mitt liv just nu, sinnesjukt bra! finns inget mer att säga, finns bara en sak i mitt huvud just nu


be my babyy



det är sånna där bilder som gör mig glad. så bra människor som bjuder till, underbart! har varit iväg och tränat nu, jag älskar nog det även fast det inte gick nå vidare bra i singel idag. nu ska jag fika med min söta mamma och bror, mysigt!


touch you right now



kiosken har börjat sälja naturgodis. tror jag är överlycklig. sitter här med en påsa och lite trocadero, pasta carbonara till middag. och sen träning på det, jag är överlycklig!
3 jävla dagar kvar till klassisfest och lov oxå, hur kan man iNTe vara glad? :D:D:D




Do you know what's worth fighting for?


weheartit

skoldagen bestod mestadels av filmtittande vilken var en bra och lugn start på veckan! fick skjuts hem med linnis, FÖR skönt att komma hem när bussen går från stan. underbar känsla. (ni som inte åker den där jävla bussen förstår inte vad jag menar) sen dess har jag hunnit med ganska mycket, pluggat matte och NK, kollat på tv och hjälp till allmänt hemma bara. min måndag har varit skön helt enkelt! 


RSS 2.0